Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Wintory Air 1 - True Wireless slušalke

Na zalogi
SKU
8001691
Brezžične slušalke, opremljene s 6-mm dinamičnimi pogonskimi enotami
49,90 €
(kos)

Brezžične slušalke Wintory Air 1 so opremljene s 6-mm dinamičnimi napajalnimi enotami, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo poslušanja in realističen zvok. Najnovejši nabor čipov Airoha ponuja stabilno povezljivost in manjšo porabo energije. Slušalke lahko s pomočjo tehnologije MEMS jasno posnamejo vaš glas za zmanjšanje hrupa mikrofona in najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.0 ter tehnologijo za odpravljanje šuma za odpravo hrupa iz okolice.

Po samo enem polnjenju je omogočeno 6 ur poslušanja, ohišje za polnjenje (škatla) pa se tokrat podaljša kar 4-krat, kar daje skupaj 24 ur uživanja v glasbi. Najnovejša tehnologija hitrega polnjenja USB-C omogoča polnjenje v samo 10 minutah in zagotavlja še 1 uro predvajanja. Z enostavnim dotikom gumba lahko prilagodite glasnost, zaženete ali zaustavite predvajanje, preklopite na prejšnji ali naslednji zvočni posnetek, sprejmete ali zavrnete klic, aktivirate glasovno upravljanje Siri itd.

Slušalke so odporne na vodo in znoj, primerne so za športne aktivnosti (tek, telovadba ...) in aktivnosti na prostem, potovanja ... Na vsaki slušalki so opremljene z LDS anteno, ki zagotavlja stabilnejše pretakanje glasbe in klicanje. Preprosto jih odstranite iz ohišja in samodejno se bodo povezali in v pametnem telefonu vnesli nastavitve Bluetooth za seznanjanje. Združljivi so z napravami Bluetooth (pametni telefoni, tablični računalniki, računalniki in televizorji).

• Različica Bluetooth: 5.0
• Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
• Zvočni kodeki: SBC, AAC (napredno avdio kodiranje)
• Zvočnik: 6-mm dinamične pogonske enote
• Življenjska doba baterije: 5+ ur (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
• Baterija: 400 mAh za polnilno ohišje in 50 mAh za ušesne čepke
• Čas pripravljenosti: približno 300 ur s polnilno omarico
• Delovno območje: 10 m

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top