Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Wintory Pod 2 – Gaming brezžične slušalke

Na zalogi
SKU
8001729
Wintory Pod 2 – Gaming brezžične slušalke
47,00 €
(kos)

Brezžične slušalke Wintory Pod 2 omogočajo jasne in čiste telefonske klice z mikrofonom za odpravljanje hrupa in zagotavljajo vrhunski 3D prostorski zvok. Upravljanje na dotik je intuitivno in preprosto, nizka stopnja zakasnitve pa zagotavlja nemoteno igranje video iger. Vodoodporni certifikat IPX5 zagotavlja varnost in zaščito pred brizganjem tekočine med uporabo.

Membrana slušalk je izdelana iz bioceluloze. Ta vrsta ultratanke nanocelulozne membrane ima visoko občutljivost kot aluminijaste ali titanove membrane, vendar z bolj naravnim odzivom. Kakovostne 10 mm dinamične enote bodo zagotovile občutljive in živahne vokale ter topel brezžični bas.

Z dotikom ohišja pod 2 slušalkama omogočite nadzor in uporabo več funkcij slušalk. Preprosto sprejemajte klice, spreminjajte zvočne posnetke, aktivirajte glasovne kontrole Siri, Google Assistant ...

Mikrofoni Knowles MEMS pomagajo slušalkam, da jasno posnamejo vaš glas med telefonskimi klici. Imajo napredno tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki filtrira zvoke iz okolice za jasnost vašega glasu med klicem, tudi ko ste v hrupni mestni gneči ali se pogovarjate s kolegi v pisarni.

Zagotavljajo do 4 ure uporabe po samo enem polnjenju in dodatnih 20 ur prek ohišja za polnjenje ter s hitrim 5-minutnim polnjenjem, s katerim dobite še pol ure predvajanja ali uporabe. Neodvisna uporaba vsake posamezne slušalke podaljša skupni čas uporabe na kar 48 ur. Zahvaljujoč vodoodpornemu certifikatu IPX5 so odporne na vse vrste tekočih pršil, tako da vam ni treba skrbeti, če vas v telovadnici in med športnimi aktivnostmi zajame nenaden naliv ali pretirano potenje.

Seznanjanje je popolnoma poenostavljeno: samo odstranite slušalke iz polnilne torbice in se bo samodejno povezala, nato vnesite nastavitev Bluetooth v telefonu in seznanjanje se lahko začne. Široko so združljivi z napravami, ki podpirajo Bluetooth, kot so pametni telefoni, tablice, računalniki, televizorji ...

  • Različica Bluetooth: 5.0
  • Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Avdio kodeki: SBC, AAC
  • Življenjska doba baterije slušalk: do 4 ure (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
  • Baterija za ponovno polnjenje: 400 mAh (lahko napolni vsako slušalko približno 6-krat)
  • Obseg delovanja: 10 m
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top