Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Argon Audio Radio 2 DAB radio

Na zalogi
Only %1 left
SKU
ARGRADIO2

DAB radio

  • Bluetooth, FM/DAB + sprejemnik

  • AUX vhod + izhod za slušalke

  • Zaslon OLED, na voljo v štirih barvah

229,00 €
(kos)

RADIO2 je morda najboljši zvočnik Bluetooth z radiem (DAB+ in FM), ki je na voljo po tej ceni. Zagotovo je eden najlepših, saj je vsak del narisan v modernem, danskem dizajnu.

  • DAB+ in FM
  • Bluetooth za brezžično pretakanje iz vašega telefona
  • Še boljši zvok kot RADIO1, ki že daje odličen zvok
  • OLED zaslon
  • Izhod za slušalke z AUX vhodom


Kompaktna velikost. Močan zvok.

Naprave Argon Audio RADIO so kompaktne radijske naprave DAB+, ki zvenijo veliko večje, kot so v resnici. Notranjost je opremljena s tehnologijo zvočnikov, ki jo običajno najdete v tradicionalnih zvočnikih, vendar je bilo vse pomanjšano in zmanjšano na to izjemno kompaktno obliko. Postavite ga na kuhinjski pult, da kuhanju dodate glasbeno popestritev, ali pa ga postavite nekje blizu prhe, da svojim jutrom dodate kuliso.

Če prostor ni problem, razmislite o Argon Audio RADIO 3. RADIO 3 je opremljen z dvema ločenima zvočnikoma, kar pomeni, da dobite popoln stereo zvok, ki vas bo navdušil za petje svoji umazani posodi.

DAB+ je najnovejša različica priljubljenega radijskega standarda DAB. Dobite dostop do najboljših radijskih kanalov - boljše kakovosti kot FM.

Kot da DAB+ ne bi bil dovolj

DAB+ je najnovejša različica priljubljenega radijskega standarda DAB. Dobite dostop do najboljših radijskih kanalov - boljše kakovosti kot FM.

In če to ni bilo dovolj, imata RADIO 2 in RADIO 3 tudi Bluetooth, kar omogoča izjemno preprosto pretakanje tistega, česar ne najdete v vesolju DAB+. Seveda lahko še vedno poslušate svoje stare FM postaje.

Narejeno za predstavo

Naprave Argon Audio RADIO boste verjetno postavili v kuhinjo ali dnevno sobo, kajne? No, to ne pušča prostora za grdo. In zato je Argon zelo poskrbel, da je celotna naprava izgledala in se počutila kot nekaj, kar bi si dejansko želeli, da stoji v vaši bližini. Lesene plošče bodo ustrezale vsakemu sodobnemu domu, bela površina je natančno pobarvana, zaslon je popolnoma črn OLED, gumbi pa so prijetni na dotik. Skratka, videz je tako dober kot zvok.

Pas DAB: pas III, pas L (vključno z DAB +)

Zaslon: 3 vrstice OLED

FM: 87,5-108 MHz

Vhod/izhod: Stereo vhod/izhod (mini priključek), izhod za slušalke

Funkcija spanja in gumb za dremež

Napredne nastavitve: 6 (DAB), 6 (FM)

Ročna kontrola tona in možnost EQ (pop, jazz itd.)

Vklop

Vgrajen Bluetooth

Velikost: 20,5 x 13,6 x 10,9 cm

Teža: 1,4 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top