Brezplačna dostava

Sonus Art vam zagotavlja, da boste prejeli vrhunsko storitev in prejeli odlično vrednost za vaš denar. V primeru, da niste zadovoljni s prejetim izdelkom, ga lahko vrnete v roku 14 dni in mi vam bomo vrnili denar!

 

BREZPLAČNA DOSTAVA 

Dostava za vsa naročila nad 40€ je brezplačna za celotno področje Slovenije. Dostava za naročila v vrednosti manj kot 40€ se zaračuna 3.5€ (vključuje DDV). Naročilo bo poslano iz naše poslovalnice na naslovu Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana - Kristalna palača BTC. 

Kupec plača izdelek po pregledu ob dostavi, zato ste lahko brez skrbi glede kakovosti in poškodb pri dostavi.

Vsa naročila prejeta/oddana med delovnikom do 12 ure bodo poslana še isti dan (v kolikor je izdelek na zalogi) in dostavljena predvidoma naslednji dan.

DOSTAVA

Dostavo opravlja kurirska služba In Time, naročila pa so oddana dostavni službi isti ali naslednji dan od prejema plačila (predračun, plačilo s kartico, paypal), v kolikor je plačilo izvedeno do 12 ure. V kolikor izberete plačilo po povzetju, se naročilo preda dostavni službi še isti dan, v kolikor je bilo naročilo oddano do 12 ure.

Ob oddaji naročila se lahko odločite za dostavo ali osebni prevzem. Naročilo lahko prevzamete v naši poslovalnici, prosimo pa za predhodno najavo termina prevzema na telefonsko številko 0590 47 47 0.

HITRA DOSTAVA

Vsa naročila prejeta/oddana med delovnikom do 12 ure bodo poslana še isti dan (v kolikor je izdelek na zalogi) in dostavljena predvidoma naslednji dan.

V kolikor ne prejmete vašega naročila v predvidenem roku (2-5 delovnih dni od pošiljanja, glede na splošne pogoje dostavne službe), se obrnite na nas na email naslov [email protected] in uredili bomo težavo. 

OSTALI POGOJI:

Naročilo bo pakirano tako, da ob normalnem transportu ne more priti do poškodb. Kupec je dolžen ob prevzemu naročila preveriti paket za morebitne poškodbe in izpolniti zapisnik z dostavljalcem, ali zavrniti prevzem pošiljke na kateri so vidne zunanje poškodbe.

Dostava je zagotovljena do vhoda zgradbe na dogovorjenem naslovu. V kolikor gre za stanovanjsko zgradbo, dostavljalec ni zadolžen za dostavo na nadstropje, na katerem se nahaja kupec, temveč le do vhoda zgradbe. Dostavo opravlja prevozniško podjetje, ki izvaja storitve prevoza.

Dostava je možna zgolj na področju republike Slovenije, mednarodna dostava ni možna.

Naročilo je zavarovano pred izgubo med dostavo. Kupec mora pri prevzemu naročila podpisati prevzemnico ali dobavnico, ki jo dostavna služba vzame kot potrdilo o prevzemu.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.