Način plačila

Sonus Art vam zagotavlja, da boste prejeli vrhunsko storitev in prejeli odlično vrednost za vaš denar. V primeru, da niste zadovoljni s prejetim izdelkom, ga lahko vrnete v roku 14 dni in mi vam bomo vrnili denar!

Cena je enaka za vse oblike plačila!

Spletna trgovina Sonus Art d.o.o. vam omogoča nakup izbranih izdelkov s plačilom na internetu na dva načina:

a) Obročno (na obroke brez obresti)

  • Diners - do 12 obrokov brez obresti, minimalni mesečni znesek je 50€! Primer: Skupna vrednost nakupa znaša 460€, z Diners kartico je možno plačilo z največ 9 obroki.

b) Enkratno

  • Debitna kartica tekočega računa  - Maestro NLB banke
  • Kreditna kartica Diners, MasterCard, Visa
  • Plačilnim nalogom ali spletno banko
  • Gotovina (po povzetju)
  • Paypal račun

 

1.  Plačila s kreditnimi in debitnimi karticami: 

  • Visa, MasterCard, Diners in Maestro

     Visa

 

Pri plačilu v naši spletni trgovini se uporablja Bankart procesni center – napredni sistem za varno plačevanje s karticami na internetu.  

Stranka je v primeru plačila s kreditno ali debitno kartico preusmerjena na stran, ki jo upravlja in gostuje Bankart procesni center (po pogodbi z NLB banko), s čimer je zagotovljena najvišja možna varnost, vsi osebni in plačilni podatki vnešeni v procesu plačila pa so posredovani direktno v procesni center.

 

2. Plačilo po povzetju:

Možnost plačila po povzetju vam omogoča, da znesek naročila poravnate pri sami dostavi na vaš naslov. Plačilo po povzetju ni možno pri osebnem prevzemu v naši trgovini (razen v primeru predhodnega dogovora o prevzemu naročila v naši trgovini).

Plačilo je možno izključno z gotovino, dostavljalcu (InTime) ob dostavi na vašem naslovu. V primeru, da naročnik ne more sprejeti pošiljke na navedenem naslovu in ob uri dostave, bo dostavljalec pustil obvestilo o prispeli pošiljki.

 

3.  Spletno bančništvo

Pri izbiri plačila s spletnim bančništvom boste na svoj email naslov prejeli ponudbo z vsemi podatki, ki jih potrebujete za plačilo, vključno s številko računa, na katerega je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo nato lahko izvedete s pomočjo vaše spletne banke ali na način, na katerega sicer plačujete položnice - na banki, pošti, petrolu, itn.

Plačilo se izvede na TRR Unicredit banke:

Številka računa: SI56 2900 0005 1644 209

Ali račun NLB Banke:

Številka računa: SI56 0237 3026 1591 858

4. Osebni prevzem

Če naročilo plačate v spletni trgovini (po predračunu, s Paypal ali kartico), lahko vaše naročilo prevzamete tudi v naši trgovini ob delovnem času trgovine,

5. Paypal 

V kolikor imate Paypal račun, lahko plačilo opravite tudi brez registracije v naši spletni trgovini. Enostavno dodajte želene artikle v košarico, odprite svojo košarico in izberite možnost  "Paypal", ki je označena s sliko:

Acceptance Mark

Seveda se lahko pred plačilom tudi registrirate, saj boste s tem dobili možnost pregleda svojih naročil, puščanja opomb, prejemanje novosti, zbiranje točk zvestobe in podobno.

HITRA DOSTAVA

Ob prejemu plačila (v kolikor je prejeto do 12 ure, po dogovoru tudi kasneje) vam pošljemo vaše naročilo praviloma še isti dan. Naročilo tako prejmete v roku 1-2 delovnih dni.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.