Denon DSW1H - Brezžični subwoofer

Denon DSW1H - Brezžični subwoofer

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Brezžični subwoofer za Denon soundbar DHT-S716H Posodobljeno 09.05.2022.

Priporočena cena: Cena: 699,00 €

Special Price 599,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Brezžični nizkotonec Denon DSW-1H se s pomočjo WiFi poveže s soundbarjem DHT-S716H (prodaja se posebej), tako da ima globok in močan bas, ki ga lahko slišite in občutite. 5,25-palčni dvojni zvočni enoti poganjata izpopolnjena visoko zmogljiva ojačevalca razreda D, algoritmi DSP pa zagotavljajo optimiziran nizkofrekvenčni odziv v celotnem dinamičnem območju.

Namestite ga kamor koli v sobi, vodoravno ali navpično, nato pa ga preprosto priključite in začnite igrati. Hitra nastavitev in izboljšana izkušnja domače zabave z močnejšimi, glasnejšimi basi nikoli ni bila lažja in dostopnejša. Nizkotonski zvočnik lahko kombinirate tudi z drugimi napravami HEOS za še močnejši bas v sistemu domačega kina.

Kombinacija tega nizkotonskega zvočnika, soundbara S716H in para Denon ali HEOS zvočnikov bo ustvarila resničen 5.1 prostorski zvok. Gumb za nadzor glasnosti je nameščen na vrhu nizkotonskega zvočnika, da prilagodite glasnost nizkih tonov po vaših željah. Nizkotonski zvočnik ima tudi vgrajen USB vhod, tako da lahko glasbo predvajate iz USB ključka (na katerem so shranjene skladbe) na kateri koli napravi, ki podpira sistem HEOS v vaši hiši. Naj bo vse pri roki z intuitivno aplikacijo HEOS.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Zvočniški sistem: prilagojeni dvojni 5,25-palčni zvočniški enoti, izpopolnjen ojačevalnik razreda D, optimiziran priključek
• Tovarniško optimiziran crossover za vsako konfiguracijo
• Brezžična povezljivost: za namestitev je potreben nizkotonski zvočnik v domače omrežje, da se poveže s soundbarjem DHT-S716H
• Žična povezljivost: povežite se s svojim domačim LAN prek vmesnika RJ-45 Ethernet ali prek vgrajenega wifija
• Mere (navpično): 404 x 171,5 x 438,4 mm
• Teža: 10,1 kg
• Barva, ki je na voljo: črna