Astell & Kern Jerry Harvey Billie Jean - PSE33 Slušalke

Astell & Kern Jerry Harvey Billie Jean - PSE33 Slušalke

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Billie Jean so odlična izbira slušalk za vsak Astell&Kern medijski predvajalnik. Posodobljeno 12.09.2019.

319,90 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Billie Jean slušalke predstavljajo najnovejše sodelovanje med podjetjema Astell&Kern in Jerry Harvey Audio, vsebujejo novi Dual Balanced Armature (BA) sistem enot. To je še eden izmed nagrajenih izdelkov, ki je nastal z združevanjem izkušenj in znanja iz Jerry Harvey IEM (In-Ear Monitors) dizajna in kakovosti proizvodnje iz Astell&Kern-a. Billie Jean so popolna izbira za vsak Astell&Kern predvajalnik.

 

JERRY HARVEY BILLIE JEAN

Slušalke prinašajo pravo doživetje zvoka, ki dviguje vašo najljubšo glasbo na novo stopnjo. Ima patentirano tehnologijo FreqPhase iz podjetja Jerry Harvey Audio, z novim dizajnom zvoka, ki je jasen in uravnotežen. Tehnologija FreqPhase zagotavlja natančno prilagajanje faz in časovno uskladitev driverjev, kar zagotavlja najbolj natančno reprodukcijo glasbe v industriji in popolnim užitkom v polnem spektru zvočnih detaljev.

Nova In-Ear Monitor (IEM) ušesna školjka je optimizirana, da se dobro prilega ušesu, uporablja dvosmerni 2-BA (Balanced Armature) dizajn in Silver Tinsel kabel v majhnem, kompaktnem pakiranju. Rezultat je čudovit par in-ear monitor slušalk, ki jih je zasnoval Jerry Harvey - izumitelj In-Ear monitor slušalk, proizvodnjo pa je zagotovil svetovni voditelj v prenosnem HiFi avdio svetu, Astell & Kern.

 

POGONSKE JEDINICE

Visokotonske enote so zasnovane, da bi ustvarile zvok z minimalnim popačenjem, med tem ko srednjetonska/bas enota ponuja vrhunski zvok v območju od 10Hz - 5kHz.

Balanced Armature enote, ki se nahajajo v Billie Jean slušalkah so na voljo zgolj v Jerry Harvey Audio in so zasnovane za veliko zvoka ob majhni teži. Poseben Acoustic Chamber Sound Bore dizajn je natančno načrtovan za široko zvočno sliko z neprimerljivim dinamičnim razponom, brez popačenj.

Billie Jean slušalke so po velikosti 30% manjše od slušalk Michelle. Njihov dizajn je optimiziran kot rezultat številnih raziskav oblike ušesnih kanalov tako moških kot ženskih ušes. Odlično se ujame in prilagodi vašim ušesom.

 

KABEL

Kabel na teh slušalkah ni narejen iz navednega bakra. Gre za bakreni kabel, ki ga obdaja sloj srebra. Proizveden je z prepletanjem srebrno-bakrene žice, ki se nato obda z slojem Kevlarja. Novo razvit dizajn kabla ima neverjetno trdnost pri zvijanju. 

Med tem ko navadni kabli ne prenesejo pogosto zvijanje, prepleteni kabel ponuja boljšo elastičnost, ob enem pa se lažje nosi okoli vratu.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Vrsta: in-ear monitor universal fit slušalke
• Impedanca: 18 ohmov
• Izolacija hrupa: -26dB
• Tehnologija zvoka: FreqPhase tehnologija / novi Sound Bore dizajn
• Komponente: 3.5-milimetarski kabel (0.75mm, 2-polni), 3 velikosti silikonskih blazinic za ušesa (S, M, L), torbica za prenašanje

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene