Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.hr

AVID

AVID

Vse od leta 1995, brez kompromisna zasnova in izdelava, zagotavljata AVID gramofonom status najboljših v trenutni ponudbi. Sodobna proizvodnja, state-of-the-art CAD tehnologija in velika vlaganja v raziskave materialov, so spremenila nekoč antične gramofone v izdelek najmodernejše tehnologije. Ob ostalih mehanskih, elektro-mehanskih in elektronskih napravah v ponudbi, je AVID postal velikan na avdio trgu, z jasnim sloganom "Closer to the truth".

AVID kot ga poznamo danes, ponekod z že kultnim statusom, je rezultat časovnega obdobja dveh desetletij vloženih v razvoj ponudbe, ki je prinesla inovativne rešitve za nekatere zelo trdožive HiFi težave.

Natančnost povzema celoten spekter AVID-ovega delovanja, od vrhunskih CNC strojev, natančnih do nekaj mikronov, vse do ročno izbranih kondenzatorjev v napajalnikih. Vsak sestavni del mora prestati natančen pregled preden ga uporabijo pri proizvodnji. Tolerance v izdelavi so tako nizke, da ni nobenih možnosti za napake, s čimer natančna proizvodnja postavlja temelje vrhunskih zmogljivosti in zanesljivosti. Nakup AVID gramofonov ali elektronike vam prinaša najnovejšo tehnologijo, vrhunski zvok in dolgoletno zanesljivost.

Dobrodošli v poslušanju plošč v 21. stoletju.

To Top