Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

AVID

AVID

Vse od leta 1995, brez kompromisna zasnova in izdelava, zagotavljata AVID gramofonom status najboljših v trenutni ponudbi. Sodobna proizvodnja, state-of-the-art CAD tehnologija in velika vlaganja v raziskave materialov, so spremenila nekoč antične gramofone v izdelek najmodernejše tehnologije. Ob ostalih mehanskih, elektro-mehanskih in elektronskih napravah v ponudbi, je AVID postal velikan na avdio trgu, z jasnim sloganom "Closer to the truth".

AVID kot ga poznamo danes, ponekod z že kultnim statusom, je rezultat časovnega obdobja dveh desetletij vloženih v razvoj ponudbe, ki je prinesla inovativne rešitve za nekatere zelo trdožive HiFi težave.

Natančnost povzema celoten spekter AVID-ovega delovanja, od vrhunskih CNC strojev, natančnih do nekaj mikronov, vse do ročno izbranih kondenzatorjev v napajalnikih. Vsak sestavni del mora prestati natančen pregled preden ga uporabijo pri proizvodnji. Tolerance v izdelavi so tako nizke, da ni nobenih možnosti za napake, s čimer natančna proizvodnja postavlja temelje vrhunskih zmogljivosti in zanesljivosti. Nakup AVID gramofonov ali elektronike vam prinaša najnovejšo tehnologijo, vrhunski zvok in dolgoletno zanesljivost.

Dobrodošli v poslušanju plošč v 21. stoletju.

Filter
Položaj
ime izdelka
Cena
Najbolj prodajano
Set Descending Direction
View as List Grid
7 Predmeti
5
10
15
20
25
 1. Avid Ingenium Plug&Play Gramofon
  Ingenium Plug&Play gramofon gradi na temeljih svojega predhodnika, obdržal je njegove dobre lastnosti, izboljšal dizajn in olajšal postavitev
  1.799,00 €
  (kos)
 2. Avid DIVA ll COMPLETE Gramofon
  Diva II vam ponuja pravi vpogled v zmogljivosti, ki obstajajo samo v high-end avdiju
  2.699,00 € 2.499,00 €
  (kos)
 3. AVID Acutus Reference Gramofon
  AVID Acutus Reference je gramofon, ki je postavil AVID na zemljevid najuglednejših avdio znamk na svetu
  18.250,00 €
  (kos)
  Ni na zalogi
5
10
15
20
25
To Top