Astell&Kern Acro CA1000T

Prenosni ojačevalnik za slušalke z multimedijskim predvajalnikom

  • Cevni ojačevalnik
  • ESS9039MPRO  dvojni DAC – prvič v uporabi
  • Dvojni vakuumski cevni ojačevalnik


Na zalogi
2.790,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Acro CA1000T je naprava vse-v-enem, ki lahko reproducira zvočne vire ultra visoke kakovosti in nudi različne vhodno/izhodne možnosti. Zaradi zmogljivega ojačevalnika za slušalke in tehnologije Astell&Kern TERATON ALPHA je vsestranska možnost za dom ali pisarno. Z optimalno močjo baterije ponuja ultra visoko kakovost zvoka brez priklopa na električno omrežje.

Acro CA1000T presega omejitve fiksnega ojačevalnika za slušalke s svojim idealnim avdio sistemom Head-Fi, ki ga lahko postavite kamorkoli želite in lahko deluje neodvisno od notranjega napajanja baterije. Ponuja podroben zvok slušalk zahvaljujoč vgrajenemu zmogljivemu ojačevalniku slušalk, ki ne zahteva povezave z drugimi napravami. Je vse-v-enem avdio sistem Head-Fi, ki zagotavlja odlično povezljivost z zunanjimi avdio napravami in zvočniki zahvaljujoč raznolikemu naboru vhodno/izhodnih vrat, kar omogoča enostavno uživanje v omrežnem predvajanju zvoka in pretakanju glasbe.

Izhodni priključek, ki se nahaja na sprednji strani naprave, je združljiv z različnimi velikostmi, tako da je mogoče priključiti različne slušalke, vključno z različicami z nizko in visoko impedanco. 3,5 mm priključek lahko uporabite kot optični izhod.

Uravnoteženi izhod Mini XLR in neuravnotežen izhod RCA z vezjem, ki zmanjša šum in popačenje, nudita najboljši zvok ojačevalniku in zunanjim zvočnim napravam prek linije in lahko brez truda podpirajo močne zvočnike. Prejema lahko signale iz različnih zunanjih naprav preko svojih koaksialnih in optičnih digitalnih vhodov ter 4,4 mm analognega vhoda, tako da lahko avdiofili sestavijo svoj popoln avdio sistem.

Podpira tudi funkcijo USB-C DAC. Uživajte v popolnem zvoku iz računalnikov MAC in Windows, omrežno predvajanje, kot sta AK Connect in Roon Ready, ter različne aplikacije za pretakanje pa so podprte prek visokokakovostnega Bluetootha in dvopasovnega WiFi.

Podpira 4 stopnje nastavitve ojačanja, tako da lahko skoraj vse slušalke pripeljete v optimalno stanje. Vezje za prilagajanje ojačanja, implementirano v CA1000T, lahko poganja celo visokoimpedančne slušalke brez poslabšanja kakovosti zvoka z največjo izhodno vrednostjo 15 Vrms.

Posebna zasnova po meri zmanjša hrup mikrofona, ki ga lahko povzročijo zunanji udarci in tresljaji. Da bi rešili strukturni problem vakuumskih elektronk, kjer šum mikrofona nastane že ob najmanjšem udarcu ali tresljaju, je Astell&Kern razvil nove zasnove in izvedel temeljite preglede in teste med izdelavo prototipov. Obe strani vakuumske cevi sta pritrjeni s prožnimi silikonskimi pokrovi za zmanjšanje udarcev, magnetna sila pa se uporablja za fizično ločitev od tiskanega vezja, kar nudi večjo stabilnost in izolacijo. Astell&Kern se posveča oblikovanju majhnih elementov in vidikov, ki ustvarjajo neprekosljive razlike v primerjavi s konkurenco.

Tehnologija Crossfeed zmeša dele izvornega signala iz enega kanala in ta signal pošlje v nasprotni kanal s časovno razliko, da centrira zvočno sliko. CA1000T podpira polnjenje USB P.D 2.0 pri 9V/3A in zagotavlja 11 ur neprekinjenega predvajanja, ko je popolnoma napolnjen. Zaradi dolgotrajne povezave z napajalnikom pri povezovanju z različnimi avdio napravami lahko dolgotrajno polnjenje skrajša življenjsko dobo baterije.

Ta ojačevalnik ima funkcijo varčevanja z baterijo, ki pomaga podaljšati življenjsko dobo baterije. Ko je vklopljen način zaščite baterije, se baterija napolni do 85%, nato pa se polnjenje ustavi. Če baterija pade pod 80 %, se bo ponovno začela polniti in napolnila do 85 %.

Druga nova funkcija AK File Drop omogoča lažji in udobnejši prenos datotek. Z uporabo AK File Drop lahko brezžično prenašate datoteke prek osebnega računalnika, pametnega telefona ali programa FTP, ki se nahaja v istem omrežju. Upravljanje glasbenih datotek je sedaj možno z brezžično rešitvijo brez kablov.

Nova funkcija BT Sink poveže CA1000 z zunanjo napravo prek povezave Bluetooth, podobno kot bi pametni telefon povezali z zvočnikom Bluetooth. Glasbo iz zunanje naprave, kot je pametni telefon, je zdaj mogoče predvajati na tem ojačevalniku v visoki kakovosti s funkcijo BT Sink.

CA1000T podeduje obliko in slog prejšnjega modela, CA1000, s subtilno prenovo, ki bolje predstavlja izboljšano zmogljivo zmogljivost. Temnejša barva je bila izbrana, da ublaži povečano kompleksnost delov, kot sta gumb ojačevalnika in zgornje steklo za osvetlitev, kar mu daje bolj impresivno estetiko oblikovanja v primerjavi s CA1000.

Zasnova kolesca za glasnost, ki je ključ do vmesnika AK, ima rahel, razširjen premer. Zlati prstan je bil spremenjen iz aluminija v nerjaveče jeklo, da bi dizajnu dodal pridih razkošja in mu dal intenzivnejši sijaj. Ojačevalnik ima tudi nagibni zaslon, ki ga je mogoče prilagoditi le z rahlim dotikom, vendar je še vedno dovolj težak, da trdno stoji na mizi. Nastavite ga lahko do 60 stopinj, da ustreza vašemu okolju in želenemu kotu gledanja.

Priporočena izbira HiFi: vse v enem

Poglej manj

Material: aluminij

Barva: Bogata siva

Zaslon: 4,1-palčni zaslon na dotik 720 x 1280

Vgrajen pomnilnik: 256 GB

Zunanji pomnilnik: microSD 1 vhod (max 1 TB)

Podprti avdio formati: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA

DAC: ESS ES9039MPRO x 2 (dvojni DAC)

Izhodi za slušalke: neuravnoteženi (3,5 mm, 6,35 mm), uravnoteženi (2,5 mm, 4,4 mm)

Analogni vhodi: 4,4 mm x 1

Analogni izhodi: XLR (stereo par) x 1, RCA (stereo par) x 1

Digitalni vhodi: koaksialni, optični, USB-C

Digitalni izhodi: 3,5 mm optični, USB-C

Wi-Fi, Bluetooth 5.0

Vrsta baterije: 3,8 V 100 mAh litij-polimer

Čas polnjenja: približno 5 h

Čas predvajanja: približno 11 h

Dimenzije: 104,9 x 45 x 155,8 mm

Teža: cca 980 g

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.