Astell&Kern PA10

Prenosni ojačevalec za slušalke

  • Dela v "A" razredu
  • Balansirani/nebalansirani vhodi/izhodi
  • Baterija do 12 ur delovanja


Na zalogi
660,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Astell&Kern PA10 je prvi prenosni model AK z ojačevalcem razreda A, ki temelji na tehnologiji zasnove vezja AMP družbe Astell&Kern in ponuja naraven in prostoren analogni zvok iz ojačevalnika razreda A ter je dodatno izboljšan s tehnologijo TERATON ALPHA AK. Ta tehnologija omogoča reprodukcijo zvoka ultra visoke kakovosti brez kakršnih koli popačenj.

PA10 je dovolj majhen, da je prenosljiv in brezhibno deluje s širokim naborom slušalk, vključno z ušesnimi slušalkami. Ojačevalniki razreda A nudijo najboljši linearni izhod, zagotavljajo mehke, tople in naravne zvoke z ojačanjem signala brez popačenja ali poškodb. Zaradi te lastnosti je med ljubitelji glasbe najbolj iskana metoda ojačanja, čeprav se za prenosne avdio naprave šteje za nemogočo, ker zahteva visoko porabo energije in zasnovo, ki jo je težko realizirati za majhne naprave.

Z edinstveno zasnovo vezja Astell&Kern, ki zmanjša porabo energije in poveča izhod, medtem ko odpravlja hrup, je PA10 posebej zasnovan za zagotavljanje neverjetnih zvokov razreda A kjer koli in kadarkoli. Je prvi prenosni predvajalnik z ojačitvijo razreda A podjetja Astell&Kern in omogoča uživanje v analognem zvoku prek prenosne naprave.

Ko je priključen na uravnotežen vhod, lahko AK PA10 podpira izhod do 6,2 Vrms pri visokem ojačanju. Izberite stopnjo ojačanja, ki ponuja najboljši zvok iz vaših slušalk, da boste uživali v kristalno čistih tonih. Podpira tudi 4,4-mm True Balanced vhod/izhod za živ zvok, kot tudi neuravnotežene 3,5 mm vhodno/izhodne priključke, tako da ga je mogoče uporabljati z več napravami.

Ima vgrajeno 4200 mAh baterijo za 12 ur neprekinjenega predvajanja brez potrebe po priključitvi na vir napajanja. Zaslon naprave ima LED lučko, ki prikazuje preostalo količino baterije in stanje napolnjenosti baterije.

Ker slušalke izolirajo levi/desni kanal, lahko to povzroči večjo utrujenost ušesa uporabnika med dolgim ​​poslušanjem in ponuja omejen prostorski zvok v primerjavi s poslušanjem iste glasbe prek zvočnikov. Crossfeed zmeša nekatere signale iz enega kanala in jih pošlje v nasprotni kanal z rahlo zakasnitvijo, da ustvari bolj osredotočen, naraven zvok, ki poustvari zvoke, podobne tistim, ki jih slišite skozi sistem zvočnikov, in tako zmanjša utrujenost pri poslušanju. Funkcija navzkrižnega podajanja v AK PA10 je izvedena izključno z zasnovo strojnega vezja, ne z digitalno programsko opremo, ki ponuja brezhiben in bolj prefinjen učinek navzkrižnega podajanja brez poslabšanja izvirnega zvoka. Vklopite Crossfeed, da izkusite živ, pristen zvok brez napora, ki ga ponuja ta funkcija.

Oblikovalski koncept tega multimedijskega predvajalnika je nagib. Zunanji dizajn prikazuje identiteto Astell&Kern in vzbuja močno zmogljivost ter odlično ergonomsko prileganje v roko. Strojno obdelano osemkotno aluminijasto ohišje krasi diagonalno poševna površina. Značilna stranica predstavlja oblikovalsko identiteto Astell&Kern in preprečuje zdrs naprave. Gumijasta podloga, pritrjena na predvajalnik, omogoča brezšivno zasnovo, ki ne razkriva nobenih ločilnih črt s predvajalnikom.

Prefinjeno obdelano volumsko kolo je enota, ki je poglobljena v telo izdelka, kontrolni del in del za identifikacijo prostornine pa sta ločena. To uporabnikom preprečuje nenamerno uporabo kolesca za glasnost in omogoča vizualno preverjanje trenutne izhodne ravni ob hkratnem nadzoru glasnosti. Gumijasta podloga na sprednji strani omogoča, da se dodatek za predvajalnik in sam predvajalnik držita skupaj brez premikanja ali tresljajev, ko sta povezana s priloženimi gumijastimi trakovi. Za pridih razkošja je bil dodan tudi 3D teksturiran vzorec, ki ga je navdihnil logotip Astell&Kern.

Stranska stikala so indikatorji, ki uporabnikom dajejo intuitivne informacije o nastavitvah vsake funkcije, hkrati pa prispevajo k splošnemu trdnemu in značilnemu industrijskemu dizajnu predvajalnika modela PA10.

Poglej manj

Barva: grafitno siva

Material: aluminij/silikon

Analogni vhodi: neuravnoteženi 3,5 mm / uravnoteženi 4,4 mm

Izhodi za slušalke: neuravnoteženi 3,5 mm / uravnoteženi 4,4 mm

Najvišja vhodna raven: neuravnotežena 2Vrms / uravnotežena 4Vrms

Vrata za polnjenje: USB-C

Izhodna impedanca: 3,5 mm (1,1 ohm) / 4,4 mm (1,3 ohm)

Kapaciteta baterije: 4200 mAh 3,8 V litij-polimer

Čas polnjenja: približno 3 ure (standardno 9V/1,67A hitro polnjenje), približno 4 ure (standardno 5V/2A običajno polnjenje)

Čas predvajanja: približno 12 ur

Dimenzije: 73 x 140 x 23,3 mm

Teža: približno 325 g

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.