Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Audeze LCD-5 naglavne slušalke

Na zalogi
SKU
4302070

Naglavne slušalke

  • planarne magnetne slušalke
  • 30 % lažje od vodilnih slušalk Audeze prejšnje generacije
  • vključuje odstranljiv kabel z uravnoteženim 1/4" priključkom
5.000,00 €
(kos)
  • Nov ravninski gonilnik in magnetna struktura razširita frekvenčni odziv
  • 1/3 manjša teža kot LCD-4!
  • Nova oblikovana zasnova ušesnih blazinic izboljša odziv zgornjega srednjega tona
  • Izboljšana strukturna zasnova, ki vključuje magnezij, acetat in ogljikova vlakna
  • Vsak LCD-5 je opremljen z uravnoteženim 4-polnim XLR kablom z enosmernim adapterjem.


Preglednost, ločljivost in hitrost

LCD-5 postavlja nove standarde za natančnost. Njegovi gonilniki so zgrajeni z nagrajenimi magneti Fluxor in posodobljenimi valovodi Fazor skupaj z novimi patentiranimi zvočnimi tuljavami Parallel Uniforce™, ki uporabljajo vzporedne sledi različnih širin, da ohranjajo nizko impedanco in zagotavljajo povečano višino napetosti s spreminjanjem gostote toka znotraj vsakega pasu. Enotna sila, ki jo ustvari ta optimizacija, zmanjša popačenje in zagotavlja boljši nadzor nad gibanjem membrane, kar ima za posledico izboljšano zvočno ločljivost.

Jasnost in slika

Vsak vidik akustične komore LCD-5 je bil optimiziran za doseganje natančne slike in izjemno čiste in jasne zvočne slike. Nove oblikovane ušesne blazinice in akustično prozorna mrežica so zasnovane tako, da zmanjšajo odboj in resonanco, medtem ko glasovna tuljava Parallel Uniforce™ omogoča več prostora med magneti za izboljšan frekvenčni odziv in bolj odprto zvočno kuliso. LCD-5 ima tudi novo zasnovane valovode Fasor z nizkim profilom za dodatno zmanjšanje uklona in interakcij z ušesom.

Eleganten in udoben dizajn

LCD-5 s težo le 420 gramov ponuja ure užitka ob poslušanju. Vsak del je bil preoblikovan z uporabo materialov, kot so magnezij, aluminij in acetat, ki nudijo majhno težo in visoko togost. Ko nadenete LCD-5, so vaša glava in ušesa obdani z najkakovostnejšimi materiali. Prožno vrhunsko usnje in ogljikova vlakna združujejo vse elemente v paketu najboljše izdelave, ki je ročno sestavljen v delavnici Audeze v Kaliforniji.

Vrhunsko oblikovane ušesne blazinice

Naša nova oblikovana arhitektura ušesnih blazinic z notranjim nagibom zmanjšuje neželene resonance in notranje odboje. Ergonomska oblika oprime vašo lobanjo in vam pomaga naravno namestiti slušalke v optimalen položaj za poslušanje. Blazinice imajo manjšo kontaktno površino kot standardni dizajni, da zmanjšajo utrujenost, hkrati pa zagotavljajo vrhunsko tesnjenje za vse oblike in velikosti.

Prilagodljiv uravnotežen kabel ultra visoke čistosti

Kabel LCD-5 je posebej uglašen z visoko čistimi, usmerjenimi bakrenimi žicami OCC, ki zagotavljajo signalno pot z nizko kapacitivnostjo in nizkim uporom od vašega ojačevalnika do gonilnika ter ohranjajo neprekosljivo jasnost in natančnost. Standardno je opremljen s kablom, povezanim z XLR, za uravnotežen sistem ali pa ga uporabite z enosmernim adapterjem.

Vključuje: slušalke LCD-5 | Vrhunski 2,5 m pleteni kabel, 4-polni XLR uravnotežen kabel | 4-polni adapter XLR na 1/4" | Potovalni kovček iz aluminija

Audeze LCD-5

Vrsta gonilnika: Planarni magnetni

Magnetna struktura: magnetni niz Fluxor™

Upravljanje faz: Fazor™

Vrsta magneta: Neodim N50

Tip diafragme: Nano-Scale Parallel Uniforce™

Velikost pogona: 90 mm

Najvišji SPL: >130 dB

Frekvenčni odziv: 5Hz - 50kHz

THD: <0,1 % pri 100 dB SPL

Občutljivost: 90 dB/1mW (na referenčni točki bobna)

Impedanca: 14 ohmov

Največja moč upravljanja: 5 W RMS

Min. priporočena moč: > 100 mW

Priporočena moč: >500 mW

Teža: 420g

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

To Top