Audio Technica AT-LPW30TK Gramofon

Gramofon s pogonom na jermen in lesenim ohišjem

Na zalogi
339,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Novi model gramofona iz Audio Technice AT-LPW30TK poganja jermen in je izdelan z lesenim ohišjem, za naraven, uravnovešen in prefinjen analogni zvok, značilen za cenovni razred ali dva višje kot razred v katerem se nahaja.

Ob estetsko izjemno atraktivni obdelavi in visoki kakovosti izdelave se odlično prilega vsaki okolici. Gramofon ima ohišje iz lesa - les je izbran kot osnova zaradi svojih naravnih akustičnih in antirezonančnih lastnosti. Visoka gostota lesa zmanjšuje feedback, ki lahko negativno vpliva na kakovost zvoka. Model LP-W30tk oziroma njegovo ohišje je narejeno iz furnirja in tikovine.

Neželene vibracije, ki vplivajo na kakovost zvoka, se dodatno zmanjšujejo zahvaljujoč antirezonantnem aluminijastem pladnju gramofona, z gumijastim podnožjem. Ročka gramofona je ravno tako narejena iz aluminija. Gramofon ponuja hidravlično dušen nadzor dviganja ročke in omogoča zaklepanje. Ima tudi nastavljivo protiutež, ki omogoča uporabo večjega števila različnih phono glav, ter nadzor zdrsa za minimalno popačenje in optimalno uravnotežene kanale.

Gramofon ima vgrajen RIAA phono predojačevalec, ki se aktivira ali zaobite s pomočjo stikala. Ko je stikalo postavljeno v linijski način se gramofon lahko priklopi neposredno na par aktivnih zvočnikov. Ta gramofon se lahko uporablja s klasičnim ojačevalcem, AV sprejemnikom ali glasbenim stolpom.

Gramofonu je priložena glava VM95C z Dual Moving Magnet osnovo in 0.6mm konično iglo.

Audio Technica AT-LPW30TK Gramofon
Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.