AudioQuest Pearl 48 - HDMI kabel

Prilagodljiv kabel HDMI 2.1, ki ima glede na dolžino pasovno širino do 48 Gbps in lahko prenaša slike do 8K.

Ni na zalogi
44,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Pearl 48 je upogljiv HDMI 2.1 kabel, ki ima glede na dolžino pasovno širino do 48 Gbps in lahko prenaša slike do 8K. To je prvi kabel v seriji kablov AudioQuest HDMI, ki podpira polni HDMI 2.1. standard (do 5 metrov). Daljše dolžine podpirajo do 18 Gbps (4K-8K) in imajo notranji čip, ki zagotavlja optimalno sinhronizacijo.

Ta model kabla HDMI je primeren za set-top boxe, Apple TV, sprejemnike in zvočne palice. Vsebuje dolgozrnate bakrene prevodnike visoke čistosti in ima nadzor smeri za najučinkovitejše odvajanje RF šuma in izboljšano splošno delovanje. Kabli HDMI AudioQuest "48" do dolžine 5 m imajo pasovno širino, potrebno za video z ločljivostjo do 10K in ločljivostjo/hitrostjo osveževanja do 8K/60 in 4K/120.

Vsi kabli AudioQuest HDMI podpirajo  HDR (High Dynamic Range) in Dynamic HDR . Vsebina HDR poveča kontrast slike, črnini daje globino in belim odtenkom svetlost ter boljšo nasičenost in svetlost barv. Kabli HDMI AudioQuest 18 Gbps in 48 Gbps so združljivi z vsemi različicami HDR, na voljo v formatu Ultra-HD Blu-ray in večjih pretočnih storitvah, vključno z Netflixom, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+ in drugimi.

HDMI-kabli serije 48 podjetja AudioQuest so posebej previdni pri vodnikih eARC in vključujejo vrhunske kovine, vodnike za usmerjeno krmiljenje in tehnologije za odvajanje hrupa. HDMI kabli AudioQuest so natančno izdelani, da zagotovijo visoko raven zanesljivosti.

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.