Bowers & Wlikins HTM81 D4 center zvočnik

Bowers & Wlikins HTM81 D4 center zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Bowers & Wilkins HTM81 D4 je največji center zvočnik serije 800 Posodobljeno 21.03.2022.

7.500,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajen in eleganten delež omar za zvočnike ter razkošne podrobnosti naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Vsak stereo model v seriji ima bistveno nadgrajeno zasnovo omare s popolnoma novim trdim aluminijastim vrhom (ki nadomešča prejšnjo leseno različico), da ponudi še večjo trdnost in tako še poveča tišino omare. Tudi profil novega aluminijastega vrha v zaključku "Leather by Connolly" je v razkošnem slogu - v črni barvi za temne omare (črni in satenski rožnati oreh) in svetlo sivi za svetle omare (bela, satenski oreh).

HTM81 D4 je največji center zvočnik Bowers & Wilkins, zasnovan tako, da se popolnoma prilega zvočnikom 801 D4 ali 802 D4. Zato ne preseneča, da zagotavlja močno izvedbo z zvokom, ki se popolnoma ujema s kakovostjo priljubljenih "kolegov" iz serije.

V notranjosti zvočnikov je trdno aluminijasto ohišje, zasnovano tako, da poveča zmogljivost pogonske enote srednjega razreda. Zagotavlja nadzorovano mesto za ločevanje enote srednjega razreda in preprečuje neželeno uhajanje zraka v okolico zvočnikov.

Kot rezultat naprednega računalniškega modeliranja je stožec Aerofoil sestavljen basovski stožec različnih debelin, ki je zasnovan tako, da zagotavlja največjo togost tam, kjer je to najbolj potrebno, hkrati pa ohranja majhno težo - zahvaljujoč prevleki iz ogljikovih vlaken in lahki sintaktični peni. Kombinacija stožca Aerofoil z novim sistemom proti resonanci za nizko popačenje in še čistejši bas.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

  • Tehnične lastnosti: diamantni visokotonski zvočnik, trdni visokotonski zvočnik na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, antiresonančni vtič, biomimetično vzmetenje, matrika, bas enota Aerofoil stožca, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm visokotonec z diamantno kupolo, 1 x 150 mm srednja frekvenčna enota Continuus Cone FST, 2 x 200 mm stožčasta bas enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 20Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 28Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 90 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 500 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Mere: 334 x 847 x 371 mm
  • Teža: 32,20 kg

Sorodni članki

Več