Cerasonar 4080 ultimate

Nevidni zvočnik

  • moč 75/150 W

  • možnost namestitve z zadnjo škatlo

  • velika disperzija zvoka 180 stopinj horizontalno in vertikalnoNa zalogi
1.469,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Cerasonar 4080 ultimate je nevidni zvočnik s hibridnim pnevmatskim pogonom manjših dimenzij. Ta zvočnik je zasnovan posebej kot neviden zvočnik polnega frekvenčnega območja, ki ga je enostavno namestiti in uporabljati.

Na podlagi izkušenj z nevidnimi zvočniki smo se osredotočili na razvoj zvočnika polnega razpona, ki navduši z zvokom – to smo dosegli z razvojem 25-mm vzbujalnega gonilnika, ki izstopa z odlično ločljivostjo srednjega visokega razpona in najboljšim izklopom v razredu. -osni frekvenčni odziv. Da bi zagotovili varnost in dolgo življenjsko dobo, vzbujevalniki uporabljajo toplotno regulacijo s pasivnim hlajenjem s ferofluidom in korekcijo impedance ter vc bakreni obroč.

8" nizkotonec deluje pnevmatsko in zagotavlja impresivne nizkotonske zmogljivosti. Zasnovan je posebej za harmonično delo s srednjetonskim delom. Napredna kretnica ima vgrajeno zaščito, tako da jo lahko priključite na običajne ojačevalnike brez potrebe po dodatni zaščiti. Za najboljšo možno kakovost zvoka priporočamo uporabo našega ojačevalnika cerasonar cs-500dsp4 .

V najnovejši različici je vključena prednastavitev 4080 ultimate – aktivirati je mogoče dinamično ojačenje nizkih tonov, kar poveča glasnost nizkih tonov pri nizki do srednji glasnosti poslušanja. Občutili boste razliko.
Po možnosti vgrajena v leseno strukturo, vam ta serija zagotavlja neustavljivo zvočno izkušnjo. Z zmogljivim nizkotoncem se glasba ne le sliši, ampak tudi občuti. 

Poglej manj

Moč: 75 w RMS (150 w max)
Impedanca: 4 ohmi
Frekvenčno območje: 35 - 20.000 Hz
max SPL: 103 db
Namestitveni izrez: 34,5 x 74,5 cm
Dimenzije: 40,0 x 80,0 x 9, 3 cm
Teža: 6,7 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.