Cerasonar architect sub

Nevidni zvočnik

  • moč 150 W

  • frekvenčno območje 35 – 150 hZ

  • namestitev v strop, steno ali pohištvoNa zalogi
1.099,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Sub cerasonar architect je idealna podpora nizkih tonov za vse cerasonar zvočnike. Svoj genialni potencial uresniči, ko ni prostora za viden nizkotonec ali ko ni stabilne ("brez ropotanja") talne strukture. Lahko se vgradi v suhomontažne plošče. Majhna zmogljiva enota z 8" pogonskimi enotami zagotavlja dodatno moč v večsobnih glasbenih projektih ali sistemih za domači kino.

Zakaj je cerasonar architect sub tako poseben?
Posebej razviti blažilniki tresljajev na montažnem nosilcu zagotavljajo znatno zmanjšanje zvoka in tresljajev, ki se prenašajo skozi strukturo za stenske in stropne instalacije, zaradi česar je naš cerasonar architect sub idealna rešitev za večsobne domove in majhne prostore.

Za hitro in enostavno montažo smo naš cerasonar architect sub opremili z lahkim, predvsem pa zelo stabilnim montažnim nosilcem. Najprej se na strop namesti nosilec z dušilniki tresljajev, nato se nizkotonec pritrdi z vijaki in pritrdi s štirimi varnostnimi maticami.

Prezračevalna cev dolžine 40 cm (80 mm) je izdelana iz kakovostne gume, kar zagotavlja majhen radij. Za nemoteno namestitev sta na voljo dve odprtini. Odprtino, ki je ne potrebujemo, zapremo s slepim čepom.
Elegantna in majhna (85 x 85 mm) prezračevalna šoba je brez okvirja in je zato poravnana s steno ali stropom, da se popolnoma prilega sodobnemu notranjemu dizajnu. Lahko se vgradi v suhomontažne plošče (1- ali 2-slojne). Če želite drugačno barvo žara, jo lahko enostavno prilagodite z navadno barvo v spreju. 

Poglej manj

Moč: 150 w RMS (300 w max)
Impedanca: 4 ohmi
Frekvenčno območje: 35 - 150 Hz
max SPL: 108 db
Prezračevalna luknja: 8,5 x 8,5 cm
Dimenzije: 35,0 x 27,5 x 20,0 cm
Teža: 8,5 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.