Cerasonar cs-500dsp4 V2

Ojačevalnik 

  • moč ojačevalnika: 4 X125W/ 2X250w

  • DSP načini za vsak kanal posebej

  • možnost priklopa 70/100 V zvočnikovNa zalogi
1.559,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Prenovljena različica vsebuje številne izboljšave.
Zvočni signal je zdaj mogoče usmeriti na dodatne ojačevalnike. To pomeni, da je več ojačevalnikov mogoče preprosto krmiliti iz samo enega zvočnega vira. Nastavitve je zdaj mogoče izbrati ločeno za vsak kanal ojačevalnika, kar olajša povezovanje različnih zvočnikov ali nizkotoncev na en sam ojačevalnik. Zahvaljujoč močnejšemu procesorju DSP je zdaj na voljo 8 filtrov PEQ na kanal ojačevalnika. Poleg tega lahko s filtrom za zakasnitev popravite čas zakasnitve zvočnika ali nizkotonca. Stikalo za polariteto lahko uporabite v primeru napake pri namestitvi, tako da je polariteto mogoče enostavno nastaviti in popraviti s programsko opremo. Na koncu je treba omeniti še dinamično ojačanje nizkih tonov. Ko je aktiviran, se nizki toni povečajo pri nizki do srednji glasnosti, kar ustvari popolnejšo zvočno izkušnjo.
Da bi vam zagotovil najpametnejšo zvočno izkušnjo, je cerasonar razvil ojačevalnik cs-500dsp4 v2 DSP, ki ima vnaprej določene nastavitve za vsak cerasonar zvočnik in nizkotonec. Uporaba dodatne zaščitne enote cerasonar ni potrebna.
Ta ojačevalnik je odlična novica pri zelo zahtevnih večsobnih projektih, ki zahtevajo najboljšo možno kakovost zvoka.
Za stabilnost poskrbi digitalni napajalnik, štirje avtonomni ojačevalniki podjetja International Rectifier pa dodatno poskrbijo za brezhibno ojačanje brez popačenj tudi pri največji obremenitvi. Tudi pri visokih temperaturah cs-500dsp4 deluje zanesljivo zahvaljujoč vgrajenemu ventilatorju s spremenljivo inteligentno hitrostjo ventilatorja glede na temperaturo. Pri normalnem delovanju ventilator ostane izklopljen, kar pomeni, da ne nastaja moteč hrup ventilatorja, lahko pa ga uporabljate tudi kot samostojno napravo.
Štirje ojačevalniki moči zagotavljajo 125 W na kanal pri 4 ali 8 ohmih in jih je mogoče po potrebi premostiti na 250 W pri 8 ohmih . V mono načinu je podprt tudi način 70V / 100V . Za lažjo namestitev nudimo dodatne avdio transformatorje za naše zvočnike in nizkotonce.
Zaradi svojih kompaktnih dimenzij zavzame ojačevalec malo prostora v strežniški omari. Odvisno od zahtev se en ali dva ojačevalnika prilegata drug poleg drugega v 1U, adapterske plošče so seveda vključene v dobavo.
Cs-500dsp4 v2 lahko enostavno in hitro povežete z najpogostejšimi sistemi Smart Home . Zaradi tega je idealen partner za avdio projekte v več prostorih, ki jih je mogoče nadzorovati na primer s sistemom Pioneer Control4.
Ker so profesionalni 100V namestitveni sistemi priljubljena izbira, vam cs-500dsp4 ponuja tudi 100V (ali 70V) način.
Z dodatnimi transformatorji 100 V za naše zvočnike morate napeljati samo en kabel in povezati vse zvočnike zaporedno. To vam prihrani veliko kablov in ojačevalnih kanalov.

Poglej manj

Moč ojačevalnika:
4x 125 W/4/8 Ohm
2x 250 W/8 Ohm (premoščeno)
2x 250 W/70/100 V
DSP:
28-/56-BIT, 50 MIPS
Dinamično ojačenje nizkih tonov Stikalo
polarnosti
Visokofreskovni filter
8x DSP filtri na kanal
Omejevalnik Moči
Možne nastavitve posebej za vsak kanal ojačevalnika
Omrežje: 10/100M LAN
Vhodna napetost: 115 V ali 230 V (avtomatsko)
Dimenzije: 215 x 44 x 240 mm
Teža: 2 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.