Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon PMA-600NE - Integrirani Ojačevalec

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DENPMA600NE
Integrirani ojačevalec, katerega je mogoče povezati z gramofonom, televizorjem, računalnikom ali katerim koli digitalnim virom z optičnim ali koaksialnim digitalnim vhodom
399,00 €
(kos)

FUNKCIONALNOSTI – PMA-600NE

Integrirani ojačevalec z močjo 70 W na kanal in podporo Bluetooth

Pregled

Denon PMA-600NE je zasnovan za glasbene navdušence in je odlična izbira za tiste, ki želijo sestaviti svoj prvi 2-kanalni Hi-Fi sistem. PMA-600NE omogoča najbolj živo in čustveno reprodukcijo vinila in hi-res zvoka z digitalnimi vhodi in vgrajenim phono izenačevalnikom. Poslušajte tudi svojo najljubšo glasbo prek Bluetooth. Od globokega nizkega tona do podrobnih višin uživajte v svoji najljubši zvočni vsebini z visoko ločljivostjo s pretvornikom 192kHz / 24bit D/A. Pri 70 W (4ohm, 1kHz, THD: 0,7%) na kanal, PMA-600NE zagotavlja dovolj moči za pogon zvočnikov za optimalen zvok. Z dvema optičnima in enim koaksialnim digitalnim vhodom priključite PMA-600NE na svoje najljubše komponente. Napajalnik ojačevalnika moči z enim potisnim vezjem Denon Advanced High Current (AHC) omogoča PMA-600NE izjemno kakovost zvoka, ki uravnoteži visoko moč z občutljivimi glasbenimi detajli.

Vgrajen ojačevalnik velike moči 70 W

Zvočnike vključite z vgrajenim ojačevalnikom Denon PMA-600NE. Načrtovan z izjemno tehnologijo ojačevalnikov Denon, PMA-600NE zagotavlja 70 vatov moči na kanal (4 ohm, 1kHz, THD 0,7%). Ta integrirani ojačevalnik ponuja združljivost z najširšim razponom tipov zvočnikov in impedanco za stabilnost delovanja.

Izdelan z integriteto premišljeno izbranih komponent

Z več kot 100-letno zapuščino oblikovanja vrhunskih avdio komponent zaupajte, da je bil vaš Denon izdelek podvržen strogim testiranjem, da bi zagotovili prvovrstno zanesljivo poslušanje. Splošna estetska, kakovost zvoka in celovitost oblikovanja PMA-600NE in njegovih Hi-Fi komponent je narejena tako, da traja.

Podpora Bluetooth in digitalna povezljivost

Razširite zvočno izkušnjo s skoraj neomejenimi viri. Priklopite PMA-600NE na pametno napravo ali računalnik prek Bluetooth in brezžično poslušajte svojo najljubšo glasbo. Priključite televizor, medijski predvajalnik, računalnik ali kateri koli digitalni vir prek optičnih in koaksialnih digitalnih vhodov za izjemne zvočne zmogljivosti z vgrajenim DAC-om.

Optični in koaksialni digitalni vhodi

PMA-600NE ima dva optična vhoda in en koaksialni vhod ter podpira PCM signale do 192 kHz / 24 bit. Ti digitalni vhodi pomagajo izboljšati zvočno in vizualno kakovost zvoka televizorja, Blu-ray predvajalnikov in še več.

Analogni Način

Analogni način omogoča, da PMA-600NE med poslušanjem analognega vira deluje kot čisto analogni ojačevalnik, onemogoči digitalne vhode in Bluetooth. Vklopite analogni način, da zaprete napajanje namenskega digitalnega vira in ustavite delovanje digitalnega vhoda in povezave Bluetooth, pri čemer se izognete kakršnemu koli visokofrekvenčnemu vplivu na analogni odsek PMA-600NE. Uživajte v svojih najljubših analognih virih z neomejeno jasnostjo in podrobno reprodukcijo zvoka.

 

MM Phono Izenačevalnik

PMA-600NE vključuje phono izenačevalnik, ki podpira predvajanje iz virov z MM kartušo. Ta phono izenačevalnik ima velik izkoristek in za razliko od zank v drugih vzorcih vezja, ki povzročajo škodljive učinke na kakovost zvoka, preprosta, enostavna zasnova phono izenačevalnika PMA-600NE bistveno izboljša zvok.

Glavni transformator s posameznim ožičenjem

Za odpravo motenj in ohranjanje izjemne kakovosti zvoka ima glavni transformator PMA-600NE ločene navite žice za avdio in krmilne tokokroge. Vgrajeni mikroprocesor ima funkcijo Stop za še večjo kakovost zvoka med poslušanjem.

Micro-Procesor Stop Način

Mikroprocesor PMA-600NE ima način zaustavitve, ki samodejno prekine vse operacije mikroprocesorja, kadar ta ni potreben za predvajanje. Z zaustavitvijo nihanja ure mikroprocesorja v teh trenutkih poslušanja se zvočni signal zaščiti pred zunanjim hrupom in izboljša kakovost zvoka.

 

 

 

Nivo signala razdeljen

Podvozje razdelilne konstrukcije na ravni signala (SLDC), ki ga je razvil Denon, se uporablja v zvočnem vezju za zagotovitev, da se občutljivi glasbeni signali zvesto ojačajo in prenašajo na zvočnike. Poslušajte z zgledno kakovostjo vsakič.

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvega svetovnega komercialnega predvajalnika CD-jev in AV-sprejemnika, ki podpira Dolby Atmos. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsaki poslušanosti dobite najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost.

• Izhodna moč: 45W + 45W (8 ohmov, 20Hz-20kHz)
70W + 70W (4ohma, 1kHz)
• Vhodna občutljivost: 110 mV / 30 cohm
• Napajanje: AC 230 V, 50 kHz
• Poraba energije: 185 W
• Vhodi: Phono MM, CD, Aux, 2 optična vhoda, 1 koaksialni
• Izhodi: prednastavitev za nizkotonec, 1 par terminalov zvočnikov
• Dimenzije: 434 x 308 x 121 mm
• Teža: 6,8 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top