Dynaudio Evoke 25C - Center Zvočnik

Evoke 25C je namenski centralni zvočnik, zasnovan da se odlično vključi v domači kino sestavljen iz zvočnikov Evoke serije.

Ni na zalogi
1.300,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Dynaudio Evoke 25 centralni zvočnik je oblikovan tako, da se popolnoma prilega kateremu koli drugemu zvočniku iz serije Evoke, kar zagotavlja užitek v visokokakovostnem stereo zvoku.

Dvosmerna zasnova vsebuje en soft-dome visokotonec 28 mm in dva 14 cm nizkotonca. Visokotonec v tem zvočniku je popolnoma nov – imenuje se Cerotar in temelji na ključnih tehnologijah, ki se nahajajo v nagrajenem Esotar Forty visokotoncu, kakor tudi v novem, močnem Esotar 3 visokotoncu, ki se nahaja v Confidence seriji. Tako kot vsi drugi visokotonci ima tudi ta 28mm premera in mehko kupolo z natančnejšim premazom, ki se uporablja na natančno določenih lokacijah za optimizacijo visokofrekvenčnega delovanja - to je proces, ki izhaja iz razvoja najbolj ekskluzivnih zvočnikov Dynaudio.

Cerotar ima komponento pod nazivom Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za glajenje frekvenčnega odziva in izničuje neželjene resonance, ki lahko vplivajo na sam zvok. Celoten sistem poganja nov močan magnetni sistem Ferrite+, ki je odgovoren za večjo občutljivost, izboljšano ločljivost detajlov in bolj naraven, ter dinamičen odziv.

 

MSP enote

Zvočniške enote so narejene iz MSP-ja (magnezij-silikatni polimer). Materijal, ki ga Dynaudio uporablja že več desetletij za izdelavo svojih zvočnikov. Enote omogočajo pravo kombinacijo med enastovnostjo in močjo, ki uravnava potrebo po natančnih basovskih odzivih z jasnimi in podrobnimi srednjimi toni. 38- milimeterska aluminijasta tuljava omogoča večjo količino navitja, večji nadzor gibanja membrane in večji nadzor nad zvokom tudi pri visokih frekvencah. Nizkotonca poganja magnetni sistem Ferrite+, kakor tudi Cerotar visokotonca, ki mu da več kontrole in moči.

 

Oblikovanje

Oblika zvočnika je moderna, brezčasna in vrhunska. Zvočnik je dostopen v 4 prelepih barvah: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood in Blonde Wood. Na zvočniku se lahko opazi, da nima vidnih pritrdilnih vijakov. Evoke ima preproste, čiste robove, ki poudarjajo zaključek ohišja in gibljive dele enot.

Dynaudio Evoke 25C - Center Zvočnik
Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.