Dynaudio Focus 10

Aktivni brezžični zvočnik

  • 2 x 280 vatov (nizkotonci), 2 x 110 vatov (visokotonec)

  • Bluetooth, Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Roon, Chromecast

  • digitalni in analogni vhodi, izhod za globokotonecNa zalogi
2.500,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Focus 10 je več kot le aktivni zvočnik. To je popoln glasbeni sistem, od vrha do dna poln tehnologije, ki je Dynaudio katapultirala v legendarni status – v kombinaciji z najnaprednejšimi brezžičnimi funkcijami, ki so si jih lahko zamislili. In pomislili so na marsikaj.

Pretakanje je postavljeno spredaj in na sredino. Z zmožnostmi Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon, Bluetooth in LAN lahko Focus 10 predvaja dobesedno vse, kar je digitalno shranjeno, od koder koli lahko do tega dostopate – na spletu ali na omrežnem trdem disku doma. Na stotine milijonov skladb, ki so na voljo vsem s pritiskom prsta na vašem telefonu ali tablici.

Zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji WiSA se zvočniki brezžično povežejo tudi z združljivim televizorjem ali ključkom USB – s čimer se odpravi potreba po okorni elektroniki za domači kino in sprosti prostor za opremo za nekaj, kar ni le še en črni pravokotnik.

In lepota je v tem, da je vse tako preprosto. Minimalni čas nastavitve, samo dva kabla za stenske vtičnice in elegantna, intuitivna aplikacija za prilagajanje, nastavitev prednastavitev in več. Prehod od razpakiranja do poslušanja pravega avdiofilskega zvoka še nikoli ni bil tako hiter ali enostaven.

Nov način poslušanja

'Aktivno' ne pomeni en ojačevalnik na zvočnik. To pomeni en ojačevalnik na gonilnik. Pri Focusu 10 to pomeni po dva. Zakaj ojačevalnik za vsak posamezen visokotonec in srednjo/bas enoto? Ker nam daje večji nadzor nad njihovim delovanjem. In to pomeni, da vsak gonilnik zveni najboljše, kar lahko, brez kompromisov.

Vse nadzira sofisticirana tehnologija DSP (digitalna obdelava signalov). Pri Dynaudiju so vzeli vse izkušnje, pridobljene pri ustvarjanju nagrajenih serij Focus XD, Xeo, LYD in Core, ter izdelali sistem, ki je tako učinkovit kot enostaven za uporabo. Povejte zvočnikom, kje v vaši sobi so (ob steni, v kotu ali v prostem prostoru), tako da izberete ustrezno možnost v aplikaciji Dynaudio, in optimizirali bodo svojo zmogljivost za ta položaj. Če se želite poglobiti v kalibracijo, je na voljo dodatna tehnologija Dirac Live za popolnoma prilagojene rezultate.

Tudi magnetna rešetka je pametna. Focus 10 ima posebne nastavitve EQ za to, kdaj je v uporabi ali ne (vedeli boste, da dela svoje, ko boste videli, da lučka na kratko utripne modro).

Obstaja tudi moč, ki gre z možgani. S skupno 390 W ojačevalnikov razreda D Pascal pod pokrovom v vsakem zvočniku (110 W za visokotonec in 280 W za nizkotonec) je Focus 10 napolnjen in pripravljen napolniti tudi srednje veliko sobo z visokokakovostnim zvokom. Pravzaprav bi rekli, da imajo večjo moč kot zvočnik, do katerega ima njihova velikost pravico.

Na voljo je celo samodejni varni sistem, ki zagotavlja, da se zvočniki ne poškodujejo, ko jih dvignete na nivoje, ki motijo ​​sosede: drsni visokofrekvenčni filter po meri zmanjša zamik nizkotonca, ko glasnost narašča. Pametno.

Klasični gonilniki Dynaudio

Gonilniki sami so tako impresivni kot tehnologija, ki jih poganja

Zgoraj je visokotonec z mehko kupolo 28 mm Cerotar. Uporablja tehnike in materiale, razvite med ustvarjanjem priznanih linij Confidence, Special Forty in Core - vključno z notranjo kupolo Hexis (ki sedi tik pod membrano in izboljša pretok zraka za igralno površino, da izenači frekvenčni odziv in zmanjša neželene resonance) . Optimiziran magnetni sistem uporablja keramično zasnovo iz stroncijevega karbonata ferit+ za povečanje občutljivosti visokotonca – zagotavlja neverjetne podrobnosti in prijeten, naraven odziv visokih tonov. To pomeni izjemno nizko stopnjo utrujenosti poslušalca ... kar pomeni, da lahko poslušate dlje. In to je vedno dobro.

Esotec+ 14 cm gonilnik srednjih/nizkih tonov je najboljši, kar jih je Dynaudi kdaj izdelal v ohišju te velikosti. Ustvarili so ga na podlagi izkušenj, pridobljenih med razvojem nove serije Contour - zato je reči, da ima pedigre, podcenjevanje. Njegov novi prostorski zvok in izboljšan magnetni sistem ustvarjata podaljšano dolžino dometa, ki razširja frekvenčni odziv v nižjih frekvencah, medtem ko ohranja svojo zvezdniško zmogljivost srednjega tona. In ker je škatla zaprta, so lahko to nizkofrekvenčno zmogljivost razširili do trepetalnih globin.

Obetaven videz

Focus 10 ne bi bil zvočnik Dynaudio, če ne bi bil videti čudovito. Na voljo je v štirih čudovitih zaključkih – blond les, orehov les, črni visoki sijaj in beli visoki sijaj – vsak je bil razvit za dopolnjevanje bivalnih prostorov v resničnem svetu.

Dynaudio Focus 10

Dynaudio Focus 10
Poglej manj

Analogni vhodi (primarni zvočnik): 2x RCA

Digitalni vhodi (primarni zvočnik): 1x ToSlink, 1x RCA

Izhodi (primarni govornik): 1x RCA (za povezavo med zvočniki)

1x sub RCA, 1x sprožilec

Digitalni vhodi (zvočnik odjemalca): 1x RCA (za povezavo med zvočniki)

Brezžična povezava med zvočniki: WISA (do 24-bitni/96kHz)

Omrežje: Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth

Frekvenčni odziv (± 3DB @ 85db): 43Hz-22kHz

Frekvenčni odziv (-6db dinamika): 22Hz-36kHz

Načelo polja: zaprto

Crossover: 2-smerni DSP

Frekvence stikala: 2,2kHz

Woofer: 14 cm MSP

Osrednja: - -

Visokost: 28 mm mehka kupola

Ojačevalniki: 280W (nizkotonec)

110W (srednja šola)

Vhod izmenični tok: 100-240V 50/60Hz

Poraba energije v stanju -v stanju: <0,5 W

Največja poraba energije: 280W

Teža: 7,5 kg / 16,5 lb

Dimenzije (Š x V x D): 180 x 315 x 261 mm

Dimenzije z nogami/mreži (Š x v x d): 180 x 315 x 276 mm

Končna obdelava: visok sijaj črna; Visok sijaj bel; Orehov les; Blond les

Grid: Black Magnetic Smart Grid Plus samodejna senzorična enačba

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.