Dynaudio Stand 3X

Dynaudio Stand 3X

Availability: Trenutno ni na zalogi

Popolna izbira za Dynaudio kompaktne zvočnike, odlični tudi za številne druge monitor zvočnike. Posodobljeno 27.01.2022.

234,95 €
(par)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

S svojo nagnjeno obliko in zaobljenim prerezom cevi, Stand 3x stojalo ponuja sodoben in dinamičen videz, med tem ko njegov visoko kakovosten lakiran zaključni sloj (na voljo v črni ali beli barvi visokega sjaja) elegantno dopolnjuje vsako ureditev prostora.

Stand 3X sistem urejanja kablov omogoča skrito razporeditev zvočniških kablov (ali električnih v primeru Xeo 4 ali Excite X14A), ki prihajajo iz spodnjega dela stojala skozi ločen kanal v nogi stojala. Izdelan iz trdega jekla in z aluminijasto konstrukcijo zagotavlja odlično stabilnost, med tem ko trojni talni del vsebuje poseben sloj za dušitev resonanc. Stand 3X cevi lahko napolnite s peskom ali katerim koli drugim primernim materialom za dodatno obtežitev.

Zvočniki so lahko postavljeni na vrhu stojala s pomočjo mehkih nalepk, ki odlično držijo zvočnike na stojalu, med tem ko se talni del pritrdi s pomočjo priloženih špičk.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

Sorodni članki