JBL Tour Pro 2

Ušesne slušalke True Adaptive z odpravljanjem hrupa

  • resnično prilagodljivo odpravljanje zunanjega hrupa

  • popolni telefonski pogovori

  • brezžično polnjenjeNa zalogi
279,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Tehnologija True Adaptive Noise Canceling odpravlja motnje in omogoča da uživate v svojem najljubšem zvoku ali celo v zvoku tišine. Vse to poganja legendarni JBL Pro Sound. Potopite se v vrhunski prostorski zvok, ko ste na poti.

Uživajte v pesmi svojega življenja, ne glede na to, kje ste. Tehnologija True Adaptive Noise Canceling samodejno uporablja 4 mikrofone za zaznavanje hrupa in prilagajanje vašemu okolju v realnem času, kar zmanjša motnje, ko se morate osredotočiti. Optimizira zmogljivost turneje za vrhunsko zvočno izkušnjo – dokler uporabljate nadzor načina ANC z aplikacijo JBL Headphone.

Smart Ambient Sound vam omogoča, da ostanete pozorni na zvoke sveta okoli vas, medtem ko uživate v glasbi s Smart Ambient.

Vklopite osebno ojačanje zvoka in povečajte zvoke okolice z +15–20 dB, prilagodite ravnovesje L/D v aplikaciji JBL Headphone. a>

Slušalke Tour Pro 2 vam omogočajo boljše pogovore tudi v glasnem in na primer vetrovnem okolju. Z VoiceAware pa lahko izberete, koliko lastnega glasu slišite tako, da nadzirate količino zvoka iz mikrofona, ki se vrne v vaše slušalke.

Potopite se v JBL Spatial Sound in se počutite, kot da ste v gledališču, na koncertu ali v studiu s svojim najljubšim izvajalcem. Zahvaljujoč tej lastniški tehnologiji zvok prihaja skoraj od koder koli okoli vas, ne glede na vir ali napravo, iz katere predvajate
Poslušajte brez omejitev. Uživajte v do 10+30 urah predvajanja Bluetooth ali do 8+24 urah, ko je vklopljeno resnično prilagodljivo odpravljanje šumov. In ko potrebujete spodbudo, samo pospešite polnjenje za 15 minut in dobili boste dodatne 4 ure delovanja baterije.

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.