Lyngdorf TDAI-3400 ADC modul

Integrirani omrežni ojačevalnik

  • 200/400 W (8/4 Ohmov)

  • WiFi, Bluetooth, Roon, Airplay

  • predizhod, USB, Phono MM, MQANa zalogi
6.299,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Z neverjetnimi zmožnostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši izdelek Lyngdorf Audio na trgu.

Preko spletnega vmesnika je možno izvajati vse nastavitve in dejanja iz menijskega sistema, ki omogoča prilagajanje nastavitev in zvoka, digitalna kretnica pa omogoča 3 individualne nastavitve izhoda. Z lastno programsko opremo za umerjanje prostora RoomPerfect – za odpravo negativnega vpliva prostora, v katerem poslušate, bo ta ojačevalnik zagotavljal popoln zvok brez potrebe po obsežnem prilagajanju prostora.

Številni vhodi in izhodi nudijo veliko možnosti za povezovanje vseh vaših avdio in video virov ter nastavitev zvočnikov: 7 digitalnih vhodov, vključno z uravnoteženimi AES/EBU, USB vhodi za povezovanje glasbe, shranjene na zunanjih virih, 2 analogna vhoda za preproste analogne glasbene vire in izbirni moduli.

Ojačevalec sprejema vse medijske vmesnike in vsebuje vgrajen multimedijski predvajalnik z najvišjo kakovostjo predvajanja. Prek lokalnega omrežja ali vrat USB lahko dostopate do celotne glasbene knjižnice prek predvajalnika, ki podpira DLNA/UPnP. Medijski predvajalnik se lahko poveže tudi s pretočnimi storitvami, kot so Roon Ready, Spotify Connect in AirPlay, ter internetnim radiom.

Aplikacija "Lyngdorf Remote", s katero lahko upravljate ta model ojačevalnika, samodejno prikaže, kdaj je ojačevalnik povezan v vaše lokalno omrežje, in lahko prilagodite vse osnovne funkcije, kot sta izbira vhoda in nivo glasnosti iz vaše ročne naprave. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos iz sistemov iOS in Android.

ADC modul

Visokokakovostni analogni vhodni modul Vrhunski
analogni vhodni modul je zasnovan tako, da podpira vse visokokakovostne analogne vire in vključuje namenski vhod s kompenzacijo RIAA. Modul ima štiri analogne vhode – 1 fono (RIAA, MM), 2 neuravnotežena vhoda RCA in 1 uravnotežen vhod XLR. Občutljivost vsakega vhoda lahko povečate do 24 dB, od tega je prvih 6 dB ojačanja nadzorovano prek pozlačenih relejev, da v celoti izkoristite prostor za analogno-digitalni pretvornik.

Vrhunski analogni vhodni modul (1 fono (MM), 3 analogni linijski vhodi)

Poglej manj

Moč: 2 x 400 W RMS @ 4 Ohm / 2 x 200 W RMS @ 8 Ohm
Največji izhodni tok: 40 A
Frekvenčni odziv: ±0,5 dB od 20 do 20.000 Hz
Digitalni vhodi: 2 x koaksialni, 3 x optični, 1 x USB-B , 1 x AES-EBU
Analogni vhodi: 2 x analogni RCA enojni, 1 x mikrofonski vhod za kalibracijo RoomPerfect
Digitalni izhod: 1 x koaksialni digitalni (96kHz / 24 bitov)
Analogni izhodi: 1 x analogni RCA enojni, 1 x analogno uravnotežen XLR, 1 x izhod za slušalke 3,5 mm Jack
EQ: RoomPerfect, Pre-Equalizer, ICC
Internet Radio, Spotify Connect, Roon Ready, DLNA podpora, AirPlay 2, Bluetooth, WiFi
Vmesniki: spletni vmesnik za nastavitev in predvajalnik medijev, oddaljena aplikacija za iOS in Android , 1 x RJ45 Ethernet LAN priključek, 2 x USB priključka (tip A), 1 x DB9 priključek
Mere: 45 x 10,5 x 36 cm (s priključki)

Vrhunski analogni izhodni modul : 1 x HDMI RIAA MM, 2 x enojni RCA, 1 x uravnotežen XLR

Teža: 8,2 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.