Lyngdorf TDAI-3400 HDMI ADC modul

Dvokanalni integrirani ojačevalec in procesor zvoka HDMI in ADC modul

Ni na zalogi
7.099,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Z neverjetnimi zmogljivostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši Lyngdorf Audio izdelek na trgu.

Preko spletnega vmesnika je možno izvajati vse nastavitve in dejanja iz menijskega sistema, ki omogoča prilagajanje nastavitev in zvoka, digitalni crossover pa omogoča 3 posamezne izhodne nastavitve. Z lastno programsko opremo za umerjanje prostora RoomPerfect - za odpravo negativnega vpliva prostora, ki ga poslušate, bo ta ojačevalnik zagotavljal popoln zvok brez potrebe po obsežni prilagoditvi prostora.

Številni vhodi in izhodi ponujajo številne možnosti za priključitev vseh vaših avdio in video virov ter nastavitve zvočnikov: 7 digitalnih vhodov, vključno z uravnoteženim AES / EBU, USB vhodi za povezovanje glasbe, shranjene na zunanjih virih, 2 analogna vhoda za preproste analogne glasbene vire in izbirni moduli.

Ojačevalnik sprejema vse medijske vsebine in vsebuje vgrajen predvajalnik z najvišjo kakovostjo predvajanja. Do celotne glasbene knjižnice lahko dostopate prek lokalnega omrežja ali prek USB-ja prek predvajalnika, ki podpira DLNA / UPnP. Medijski predvajalnik se lahko poveže tudi s storitvami za pretakanje, kot so Roon Ready, Spotify Connect in AirPlay ter internetni radio.

Aplikacija “Lyngdorf Remote”, s katero lahko nadzorujete ta model ojačevalnika, samodejno prikaže, ko je ojačevalnik povezan z vašim lokalnim omrežjem, in lahko iz svoje ročne naprave prilagodite vse osnovne funkcije, kot so izbira vhoda in glasnost. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos iz sistemov iOS in Android.

ADC modul

Visokokakovostni analogni vhodni modul

Vrhunski analogni vhodni modul je zasnovan tako, da podpira vse visokokakovostne analogne vire in vključuje namenski vhod s kompenzacijo RIAA. Modul ima štiri analogne vhode – 1 fono (RIAA, MM), 2 neuravnotežena vhoda RCA in 1 uravnotežen vhod XLR. Občutljivost vsakega vhoda lahko povečate do 24 dB, od tega je prvih 6 dB ojačanja nadzorovano prek pozlačenih relejev, da v celoti izkoristite prostor za analogno-digitalni pretvornik.

Vrhunski analogni vhodni modul (1 fono (MM), 3 analogni linijski vhodi)

HDMI modul

Vhodno/izhodni modul HDMI 2.1
Modul HDMI 2.1 omogoča prenos podrobnosti z višjim kontrastom in višjo ločljivostjo, ki jih podpira HDMI 2.1, do 8K 50/60Hz in 4K 100/120Hz. Podpira tudi televizorje z najnovejšim Audio Return Channel (eARC) in CEC. Zagotavlja dva vhoda HDMI, ki podpirata zvok do 192 kHz/24 bitov, in en vhod/izhod HDMI z eARC/ARC.

Poglej manj

• Moč: 2 x 400 W RMS @ 4Ohm / 2 x 200 W RMS @ 8Ohm
• Največji izhodni tok: 40 A
• Frekvenčni odziv: ± 0,5 dB od 20 do 20 000 Hz
• Digitalni vhodi: 2 x koaksialni, 3 x optični, 1 x USB-B, 1 x AES-EBU
• Analogni vhodi: 2 x analogni RCA za enkratno uporabo, 1 x vhod za mikrofon za umerjanje RoomPerfect

HDMI modul: 1 x HDMI izhod / 3 x HDMI vhod, ARC, integracija CEC, podpora HDMI 2.0, HDCP 2.2

Vrhunski analogni izhodni modul : 1 x HDMI RIAA MM, 2 x RCA za enkratno uporabo, 1 x uravnotežen XLR
• Digitalni izhod: 1 x koaksialni digitalni (96 kHz / 24 bit)
• Analogni izhodi: 1 x analogni RCA za enkratno uporabo, 1 x analogno uravnotežen XLR, 1 x 3,5 mm priključek za slušalke
• EQ: RoomPerfect, predenačevalnik, ICC
• Internetni radio, Spotify Connect, Roon Ready, podpora za DLNA, AirPlay 2, Bluetooth, WiFi
• Vmesniki: spletni vmesnik za nastavitev in predvajalnik predstavnosti, oddaljena aplikacija za iOS in Android, 1 x RJ45 Ethernet LAN vrata, 2 x USB priključki (tip A), 1 x DB9 vrata
• Mere: 45 x 10,5 x 36 cm (s priključki)
• Teža: 8,2 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.