Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec - HDMI verzija

Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec - HDMI verzija

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Dvokanalni integrirani ojačevalec in procesor zvoka - osnovna verzija brez dodatnih sklopov Posodobljeno 30.11.2022.

6.499,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Z neverjetnimi zmogljivostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši Lyngdorf Audio izdelek na trgu.

Preko spletnega vmesnika je možno izvajati vse nastavitve in dejanja iz menijskega sistema, ki omogoča prilagajanje nastavitev in zvoka, digitalni crossover pa omogoča 3 posamezne izhodne nastavitve. Z lastno programsko opremo za umerjanje prostora RoomPerfect - za odpravo negativnega vpliva prostora, ki ga poslušate, bo ta ojačevalnik zagotavljal popoln zvok brez potrebe po obsežni prilagoditvi prostora.

Številni vhodi in izhodi ponujajo številne možnosti za priključitev vseh vaših avdio in video virov ter nastavitve zvočnikov: 7 digitalnih vhodov, vključno z uravnoteženim AES / EBU, USB vhodi za povezovanje glasbe, shranjene na zunanjih virih, 2 analogna vhoda za preproste analogne glasbene vire in izbirni moduli.

Ojačevalnik sprejema vse medijske vsebine in vsebuje vgrajen predvajalnik z najvišjo kakovostjo predvajanja. Do celotne glasbene knjižnice lahko dostopate prek lokalnega omrežja ali prek USB-ja prek predvajalnika, ki podpira DLNA / UPnP. Medijski predvajalnik se lahko poveže tudi s storitvami za pretakanje, kot so Roon Ready, Spotify Connect in AirPlay ter internetni radio.

Aplikacija “Lyngdorf Remote”, s katero lahko nadzorujete ta model ojačevalnika, samodejno prikaže, ko je ojačevalnik povezan z vašim lokalnim omrežjem, in lahko iz svoje ročne naprave prilagodite vse osnovne funkcije, kot so izbira vhoda in glasnost. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos iz sistemov iOS in Android.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Moč: 2 x 400 W RMS @ 4Ohm / 2 x 200 W RMS @ 8Ohm
• Največji izhodni tok: 40 A
• Frekvenčni odziv: ± 0,5 dB od 20 do 20 000 Hz
• Digitalni vhodi: 2 x koaksialni, 3 x optični, 1 x USB-B, 1 x AES-EBU
• Analogni vhodi: 2 x analogni RCA za enkratno uporabo, 1 x vhod za mikrofon za umerjanje RoomPerfect, HDMI modul: 1 x HDMI izhod / 3 x HDMI vhod, ARC, integracija CEC, podpora HDMI 2.0, HDCP 2.2, vrhunski analogni izhodni modul : 1 x HDMI RIAA MM, 2 x RCA za enkratno uporabo, 1 x uravnotežen XLR
• Digitalni izhod: 1 x koaksialni digitalni (96 kHz / 24 bit)
• Analogni izhodi: 1 x analogni RCA za enkratno uporabo, 1 x analogno uravnotežen XLR, 1 x 3,5 mm priključek za slušalke
• EQ: RoomPerfect, predenačevalnik, ICC
• Internetni radio, Spotify Connect, Roon Ready, podpora za DLNA, AirPlay 2, Bluetooth, WiFi
• Vmesniki: spletni vmesnik za nastavitev in predvajalnik predstavnosti, oddaljena aplikacija za iOS in Android, 1 x RJ45 Ethernet LAN vrata, 2 x USB priključki (tip A), 1 x DB9 vrata
• Mere: 45 x 10,5 x 36 cm (s priključki)
• Teža: 8,2 kg