Lyngdorf TDAI-3400 osnovni model

Dvokanalni integrirani ojačevalec in procesor zvoka

Ni na zalogi
5.799,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Z neverjetnimi zmožnostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši izdelek Lyngdorf Audio na trgu.

Preko spletnega vmesnika je možno izvajati vse nastavitve in dejanja iz menijskega sistema, ki omogoča prilagajanje nastavitev in zvoka, digitalna kretnica pa omogoča 3 individualne nastavitve izhoda. Z lastno programsko opremo za umerjanje prostora RoomPerfect – za odpravo negativnega vpliva prostora, v katerem poslušate, bo ta ojačevalnik zagotavljal popoln zvok brez potrebe po obsežnem prilagajanju prostora.

Številni vhodi in izhodi nudijo veliko možnosti za povezovanje vseh vaših avdio in video virov ter nastavitev zvočnikov: 7 digitalnih vhodov, vključno z uravnoteženimi AES/EBU, USB vhodi za povezovanje glasbe, shranjene na zunanjih virih, 2 analogna vhoda za preproste analogne glasbene vire in izbirni moduli.

Ojačevalec sprejema vse medijske vmesnike in vsebuje vgrajen multimedijski predvajalnik z najvišjo kakovostjo predvajanja. Prek lokalnega omrežja ali vrat USB lahko dostopate do celotne glasbene knjižnice prek predvajalnika, ki podpira DLNA/UPnP. Medijski predvajalnik se lahko poveže tudi s pretočnimi storitvami, kot so Roon Ready, Spotify Connect in AirPlay, ter internetnim radiom.

Aplikacija "Lyngdorf Remote", s katero lahko upravljate ta model ojačevalnika, samodejno prikaže, kdaj je ojačevalnik povezan v vaše lokalno omrežje, in lahko prilagodite vse osnovne funkcije, kot sta izbira vhoda in nivo glasnosti iz vaše ročne naprave. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos iz sistemov iOS in Android.

 

Poglej manj

• Moč: 2 x 400 W RMS @ 4 Ohm / 2 x 200 W RMS @ 8 Ohm
• Največji izhodni tok: 40 A
• Frekvenčni odziv: ±0,5 dB od 20 do 20.000 Hz
• Digitalni vhodi: 2 x koaksialni, 3 x optični, 1 x USB-B, 1 x AES-EBU
• Analogni vhodi: 2 x analogni RCA za enkratno uporabo, 1 x vhod za mikrofon za kalibracijo RoomPerfect
• Digitalni izhod: 1 x koaksialni digitalni (96kHz / 24 bitov)
• Analogni izhodi: 1 x analogni RCA za enkratno uporabo , 1 x analogno uravnotežen XLR, 1 x izhod za slušalke 3,5 mm Jack
• EQ: RoomPerfect, Pre-Equalizer, ICC
• Internet Radio, Spotify Connect, Roon Ready, DLNA podpora, AirPlay 2, Bluetooth, WiFi
• Vmesniki: vmesnik za spletno nastavitev in multimedijski predvajalnik, aplikacija Remote za iOS in Android, 1 x RJ45 Ethernet LAN priključek, 2 x USB priključka (tip A), 1 x DB9 priključek •
Dimenzije: 45 x 10,5 x 36 cm (s priključki)
• Teža: 8,2 kg

Modul HDMI : 1 x HDMI izhod / 3 x HDMI vhod, ARC, CEC integracija, podpora za HDMI 2.0, HDCP 2.2

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.