Marantz MM7055 Večkanalni Ojačevalec

Idealen za 5.1 sistem hišnega kina, lahko pa se tudi uporablja za napajanje zvočnikov v večih sobah
Na zalogi
1.599,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Izhodni večkanalni ojačevalec

Izhodni ojačevalec, ki ponuja 140 W moči na 5-ih kanalih. Gre za tako imenovano “dejansko moč”, saj je izmerjena v polnem avdio razponu (20 Hz – 20kHz), pri 8 ohmov in s samo 0.08% harmoničnega popačenja.Ta podatek med drugim tudi govori o zmožnostih dostave potrebne moči za zvočnike z nizko impedenco.

Marantz MM7055  je odličen za 5.1 sistem hišnega kina, lahko pa se tudi uporablja za napajanje zvočnikov v večih sobah – stereo reprodukcijo v dveh sobah + mono kanal za ostale prostore, kot sta kuhinja ali hodnik.

Podpira balansirane vhode in enostranske RCA vhode, lahko pa tudi izbirate, katero obliko želite za vsak posamezen kanal, s čimer vam omogoča maksimalno fleksibilnost pri priklopu.

Marantz MM7055 sodi v avdiofilski razred, ima pozlačene zvočniške priključke in kot celota predstavlja odlično izbiro za vsak vrhunski hišni kino.

Poglej manj
Poglej več... Key Specifications:140 Watts x 5 channelsFrequency Response 8Hz ~ 100kHz (+/- 3dB)Balanced inputs on female XLR's5 x RCA inputs (switchable)5 pairs heavy duty binding posts.RC5 remote in.outDC trigger in/outIR inputRemovable IEC style 2 prong power cordRack mountable with optional rack mount kitDimensions: 17-3/8" x 7-3/16" x 15-1/8" (W x H x D)Weight: 34.5 pounds Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Poglej več... Ni sorodnih objav. Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.