Marantz ND 8006 - Mrežni CD Predvajalnik - Demo

demo kos

Ni na zalogi
0,00 € /kos

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Marantz ND8006 je zasnovan kot brezkompromisna, visokokakovostna in vsestranska naprava, ki združuje CD predvajanje, mrežni/internet streaming, zunanjo DAC funkcijo in podporo za HEOS.

Ta naprava kombinira CD predvajalnik s središčem digitalnih virov, ki ponujajo reprodukcijo z domače mreže, USB ključka/diska, online virov kot so streaming in internet radio, HEOS multiroom podpora in DAC funkcija, ki omogoča neposredno povezovanje računalnika ali drugih naprav.

Sprejema formate digitalnih zapisov vse do 11.2 Mhz quad – DSD in 384 kHz / 32 bit PCM,  ter Apple AirPlay in Bluetooth za reprodukcijo glasbe s prenosnih naprav.

Marantz opiše ND8006 kot »Complete Digital Music Source Player« - eno avdio komponento, ki zadovoljuje vse trenutne in prihodnje potrebe za poslušanje glasbe. Ne glede ali imate vso glasbo na CD, kopirano na računalniku ali pa raje poslušate preko spletnih servisov kot so Amazon Prime Music, Deezer Premium+, Spotify Connect ali Tidal, Marantz ND8006 jo bo predvajal v visoki kakovosti zvoka.

HEOS glasbeni streaming

Vgrajena HEOS tehnologija omogoča brezžični streaming in reprodukcijo vaše najljubše glasbe iz številnih virov. Uživajte v svoji glasbi iz servisov kot so: Spotify, TuneIn, Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer in celo datoteke iz vaše glasbene zbirke. Zagotavlja popolno zvokovno izkušnjo iz HEOS zvočnikov ali HEOS sprejemnikov, z enostavno HEOS aplikacijo.

HEOS + Alexa – povejte svoj ukaz

S svojim glasom lahko ukazujete Marantzu vaše trenutne želje. Enostavno povprašajte Alexo, naj vam predvaja glasbo iz Pandore, Spotify, Amazon Music ali drugih virov. Menjanje virov, glasnosti, pauza ali preskok na naslednjo skladbo. Vse to lahko naredite enostavno z glasovnim ukazom.

Zvok visoke ločljivosti

Optični in koaksialni digitalni vhodi in USB-B vhod omogoča streamanje glasbe neposredno iz računalnika. USB-B deluje v sinhroniziranem načinu in podpira zvok ločljivosti 384kHz/32 bitov in vse do 11.2 MHz formatov za zvok maksimalne kakovosti. Za boljšo zaščito kakovosti zvoka pri povezavi z računalnikom je Marantz poskrbel z dodatno izolacijo USB-B vhoda, za preprečevanje šumov visoke frekvence, ki jih ustvarjajo računalniki.

 

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

ND 8006 ima edinstveni Marantz Musical Digital Filtering (MMDF), ki stremi k visokim standardom avdiofilske znamke Marantz. Njihovi inženirji so razvili izjemno hvaljeno Marantz Music Mastering tehnologijo, ki se uporablja v nagrajeni Premium Seriji 10. Ta napredna tehnologija je prilagojena za uporabo v tem CD predvajalniku, imenuje se Marantz Musical Digital Filtering. 

Vgrajena Bluetooth, Wi-Fi in Air Play povezljivost

Ob Bluetooth in Wi-Fi brezžični streaming povezljivosti je ND 8006 opremljen z dvema antenama za nemoten signal. Kompatibiln je tudi z AirPlay tehnologijo Apple-a, za brezžično poslušanje vaše najljubše glasbe iz vašega iPhone, iPad in ostalih iOS naprav.

Neprimerljiva kakovost zvoka

“OFF mode” nastavitev omogoča izklop neuporabljanih delov v tem predvajalniku, za maksimalno zmanjševanje motenj. Značilen toroidni transformator zmanjšuje notranje šume, med tem ko dvojni sloj ponuja optimalno zaščito in stabilnost.

Audiofilski D/A pretvornik in edinstveni Marantzov HDAM

CD player ND 8006 vsebuje avdiofilski ESS9016 Sabre DAC, z dvojno kristalno uro, za zagotavljanje natančnega delovanja digitalnih signalov. Vključeni analogni sklopi v kombinaciji z znanim Marantzovim Hyper-Dynamic ojačevalnim modulom (HDAM) ustvarijo širok dinamični razpon in nizko popačenje. Majhni HDAM sklopi so izdelani iz ločenih, optimiziranih komponent za najboljšo kakovost zvoka, nahajajo se v Marantzovih napravah vse do Referenčne serije predvajalnikov in ojačevalcev.

Izhod za slušalke visoke kakovosti

Uživajte v glasbi neposredno za vašimi slušalkami, priklopljenimi na integrirani ojačevalec za slušalke v tem predvajalniku, z modulom za ojačanje HDAM-SA2.

Marantz ND 8006 - Mrežni CD Predvajalnik - Demo
Poglej manj
 • Visoka kakovost reprodukcije CD, CD-R/RW (MP3 / WMA)
 • Avdiofilska 192 kHz/32 bit D/A pretvorba (ESS9016) in dvojna kristalni ura
 • Marantzovi lastni HDAM –SA2 moduli
 • Ločeni ojačevalec za slušalke z HDAM-SA2 in nadzorom glasnosti
 • Dvojno zaščiteni toroidni transformator – preprečuje motnje za večjo čistost zvoka
 • Vgrajen Wi Fi z 2.4 GHz / 5 GHz dual band podporo
 • Vgrajena HEOS brezžična multiroom avdio tehnologija
 • AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer
 • 2x optični, koaksialni, USB tip B digitalni vhod s krogom za izolacijo motenj
 • Podpora za reprodukcijo WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC datotek iz USB naprav
 • 1x optični, koaksialni digitalna izhoda, variabilni in fiksni RCA analogni izhodi, RS232
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.