Marantz PM8006 Integrirani Ojačevalec

Marantz PM8006 Integrirani Ojačevalec

Availability: Na zalogi

Vgrajen gramofonski ojačevalec in na novo zasnovan predojačevalec z analogno delujočim nadzorom glasnosti za enostavno nastavitev željene glasnosti. Posodobljeno 04.12.2022.

Priporočena cena: Cena: 1.599,00 €

Special Price 1.099,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Nov integrirani ojačevalec Marantz PM 8006 vsebuje gramofonski ojačevalec in na novo zasnovan predojačevalec z elektronskim nadzorom glasnosti, ki pa deluje analogno v sojem obnašanju, za enostavno nastavitev željene glasnosti. Zasnovan je kot v celoti analogen integrirani ojačevalec, izdelan za visoke zmogljivosti s 70 W ojačanja po kanalu, za enostavno poganjanje široke izbire zvočnikov.

Marantz Music gramofonski ojačevalec je eden izmed najbolj naprednih te vrste. Uporabnik zato ne rabi razmišljati o nadgradnji ojačevalca z zunanjim phono predojačevalcem. Nov nadzor glasnosti zagotavlja natančno nastavitev izhodne moči z uporabo analogno delujočega gumba, ki se v resnici elektronsko upravlja s pomočjo posebnega mikroprocesorja. Prisotna sta tudi dva para Marantz zvočniških priključkov z A/B delovanjem.

Priključki so izdelani iz masivne kovine z debelim nanosom srebra, za še boljši stik z zvočniškimi kabli. Priključka glavnega izhoda (A) so sedaj postavljeni še bližje glavni plošči, za čimkrajšo pot in najmanjše izgube. Ta sprememba zasleduje celotno strategijo novega ojačevalca za najkrajše možne povezave signala in High Instantaneous Current topologijo za boljšo hitrost in dinamiko.

Marantz PM 8006 ojačevalec vsebuje znamenit Marantzov tri-tonski nadzor, za ločeno nastavitev globokih, srednjih in visokih tonov. Ob petih analognih vhodih in gramofonskem ojačevalcu ponuja tudi pre-out in power-amp za možnost bodoče širitve sistema ali integracijo v sistem hišnega kina. Ojačevalec poganja dvojno zaščiten toroidni transformator za najmanjše možne motnje, vse skupaj pa se nahaja v tri slojnem ohišju, ki zagotavlja stabilnost in odpornost na vibracije.

Ocene (1)

Ocena in komentar 1 item(s)

5
resen amp., le za moj okus in glasbo, ki jo poslušam malce premalo "puncha", kar pa je itak značilnost vseh Marantzov; torej, stvar okusa, če iščeš mehkobo, je to prava stvar;
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Pepi / (Poslano 28. 02. 2020)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

  • Integriran Current Feedback ojačevalec s 2x70W / 8 ohmov
  • Novo zasnovan električni krogotok
  • Izjemen Marantz Musical gramofonski ojačevalec - najbolj čisti signal iz vinila z zmanjšanjem šuma
  • Marantzov HDAM-SA3 krog - širši dinamični razpon z nižjim popačenjem v izhodni stopnji
  • Plošča s trojnim slojem – zmanjšuje vibracije
  • Pozlačeni vhodi/izhodi vključno s Phono MM vhod – najboljša povezljivost za vse vire
  • Dvojno zaščiten toroidni transformator in visokokakovostne komponente - zagotavlja visoko stopnjo čiste energije za jasno ojačanje
  • Visokokakovostni originalni Marantz SPKT-1 zvočniški terminali – izboljšana povezljivost z zvočniki