Michi M8 - Monoblok Ojačevalec

32 izhodnih tranzistorjev, vhodi XLR in RCA, 2 kompleta po meri pozicioniranih zvočniških priključkov Michi, daljinski upravljalnik in popolnoma opremljeni povezavi RS232 in Ethernet

Ni na zalogi
7.550,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Osupljiv nadzor in verodostojna moč Michi M8 Monoblock ojačevalnika sta rezultat popolnega ravnovesja med spretnostjo in umetnostjo, saj zagotavlja neverjetno moč 1080W AB razreda (pri 8 ohmov) in še bolj neverjetnih 1800 W (pri 4 ohmi), ki bodo zlahka izpolnjevale tudi najzahtevnejše modele zvočnikov.

M8 poganja par prilagojenih inženirskih toroidnih transformatorjev, izdelanih znotraj podjetja in podprt s 4 kondenzatorji narjenih v Veliki Britaniji, zahvaljujoč temu ojačevalnik ponuja mogočne base z izjemnim nadzorom v izjemnih pogojih obremenitve.

Da bi dosegli natančnost in nepremagljive zmogljivosti, je M8 ​​opremljen s serijo 32 izhodnih tranzistorjev, ki zmanjšujejo obremenitev posameznih komponent in vzdržujejo ključno energijo, ritem in natančnost toka med fazami ojačanja. Glasbeno izražanje in detajli so doseženi tudi z zvočno uglasitvijo vseh kritičnih komponent in uravnoteženo zasnovo vezja.

Zaslon na sprednji plošči visoke ločljivosti podpira merilnik moči ali analizator spektra. Z vhodi XLR in RCA, 2 kompleta po meri pozicioniranih zvočniških priključkov Michi, daljinskim upravljalnikom in popolnoma opremljenimi priključki RS232 in Ethernet - M8 zagotavlja vrhunsko prilagodljivost namestitve. Ta monoblok ojačevalnik je s svojo močjo in elegantnim industrijskim dizajnom med najboljšimi v svojem razredu.

Michi M8 - Monoblok Ojačevalec
Poglej manj

• Frekvenčni odziv: 20Hz - 20kHz (+ 0dB, -0,15 dB)
10Hz - 100kHz (+ 0dB, -0,5dB)
• Skupno harmonično popačenje: <0,018%
• Višina sprednje plošče: 220 mm
• Poraba energije: 1200 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
• Impedanca zvočnika: najmanj 4 ohmov
• Dimenzije: 485 × 238 × 465 mm
• Teža: 59,1 kg

Povezava do strani proizvajalca

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.