Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Michi P5 S2

Ni na zalogi
SKU
4001059

Predojačevalnik

5.499,00 €
(kos)

Predojačevalnik Michi P5 Series 2 je najboljša izbira za glasbene navdušence in avdiofile, ki iščejo neprimerljivo zvočno izkušnjo. Vsebujejo dvojne 8-kanalne visoko precizne DAC-je ESS SABRE ES9028PRO, posebej prilagojene načinu MONO. Multi-DAC rešitev temelji na zmogljivosti in "izvleku" izjemnih podrobnosti v glasbi, predstavljeni na izjemno široki zvočni sceni.

Dvojni toroidni transformatorji izolirajo digitalni in analogni napajalnik za dodatno zmanjšanje hrupa in popačenja, hkrati pa ohranjajo natančno pozicioniranje in natančnost zvoka. Zmogljivost tega predojačevalca je osupljiva, saj vas potopi v vašo glasbo kot še nikoli prej, natančno prikaže vsako noto in vas ovije v popoln zvok.

P5 S2 se poveže z vsemi vašimi najljubšimi glasbenimi viri, vključno z analognim RCA, uravnoteženim XLR, gibljivim magnetom in gibljivim fonofonom, aptXTM HD Bluetooth, koaksialnim in optičnim. Vhod PC-USB podpira glasbene datoteke PCM (32-bit 384 kHz) in Quad DSD (11,2 MHz) ter strojno dekodiranje MQA do 24-bitno 384 kHz.

Eleganten, nevsiljiv industrijski dizajn tega predojačevalnika je bil ustvarjen po najvišjih standardih kakovosti, kot se spodobi za vodilni položaj v seriji Michi. Grafični zaslon visoke ločljivosti, kontrolniki na sprednji plošči, IR daljinski upravljalnik in izhod za slušalke zagotavljajo brezhibno nastavitev in delovanje. RS232 in Ethernet podpirata vse priljubljene sistemske kontrole.

Predojačevalnik P5 še naprej izpolnjuje Michijeve akustične obljube tudi za najzahtevnejše in izbirčne avdiofile.

Skupno harmonično popačenje: <0,002

Frekvenčni odziv: 20Hz – 20 kHz

Vhodna občutljivost/impedanca: 0 dBFs / 75 ohmov

Impedanca bremena: 75 ohmov

Poraba energije: 40 W

Poraba energije v stanju pripravljenosti: < 0,5 W

Dimenzije: 485 x 150 x 452 mm

Teža: 22,9 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top