Michi S5 - Izhodni ojačevalec

Najboljši linearni ojačevalnik v svojem razredu ponuja 500 W moči AB razreda pri 8 ohmov in celo 800 W moči pri 4 ohmih.

Na zalogi
7.550,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Stereo izhodni ojačevalnik Michi S5 je najboljši linearni ojačevalnik v svojem razredu, ki zagotavlja 500 W moč AB razreda pri 8 ohmov in celo 800 W moči pri 4 ohmi. Odlikuje ga monoblok, pa tudi toroidni transformatorji narejeni po meri v Rotelu, v posameznih epoksi ohišjih, ki odpravljajo hrup in neželene vibracije.

Štirje patentirani britanski kondenzatorji za shranjevanje (skupaj 188.000 uF) zagotavljajo izjemno energijski bas in visoko natančnost pri podrobnostih in nadzoru 32 izhodnih tranzistorjev, s čimer zagotavljata natančnost in ritem merjenja časa tudi v najtežjih pogojih obremenitve.

Zvočne zmogljivosti med proizvodnim procesom morajo biti narejene natančno v skladu s konceptom izdelka, kar se še posebej kaže pri proizvodnji S5 - ta stereo ojačevalnik je rezultat neštetih ur inženirskega oblikovanja, kritičnega ocenjevanja komponent in prilagajanja zvoka. Natančnost izdelave in natančnost delovanja tega ojačevalnika sta na najvišji ravni, zaradi česar je ojačevalnik v vseh segmentih vreden nošenja logotipa Michi.

Eleganten industrijski dizajn tega ojačevalnika daje eleganten pridih, skupaj z barvnim zaslonom sprednje plošče in ekskluzivnimi Michi konektorji iz rodija. Ojačevalnik ima priloženi daljinski upravljalnik, ki omogoča enostavno nastavitev in upravljanje s povezavami RS232 in Ethernet, ki podpirata vse priljubljene krmilne sisteme.

Poglej manj

• Frekvenčni odziv: 20Hz - 20kHz (+ 0dB, -0,15 dB)
10Hz - 100kHz (+ 0dB, -0,4dB)
• Skupno harmonično popačenje: <0,008%
• Višina sprednje plošče: 220 mm
• Poraba energije: 1200 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
• Impedanca zvočnika: najmanj 4 ohmov
• Dimenzije: 485 × 238 × 465 mm
• Teža: 59,9 kg

Povezava do strani proizvajalca

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.