Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Integrirani ojačevalnik Michi X3 ponuja neprimerljivo izkušnjo poslušanja, glasbeno prefinjenost in dih jemajoče podrobnosti. Digitalni zvok se obdeluje z natančnim 8-kanalnim DAC ESS SABRE ES9028PRO, ki je konfiguriran za zmanjšanje šuma, popačenja in ustvarja ekspanzivno, široko zvočno kuliso.

Elegantna industrijska zasnova tega ojačevalnika se bo popolnoma zlila z vsakim bivalnim prostorom, hkrati pa bo zagotavljala močnih 350 W iz vaših najljubših glasbenih virov, vključno z analognim RCA, uravnoteženim XLR, Moving Magnet Phono, aptXTM HD Bluetooth, koaksialnim in optičnim. Vhod PC-USB podpira glasbene datoteke PCM (32-bit 384 kHz) in Quad DSD (11,2 mHz) s polnim strojnim dekodiranjem MQA do 24-bit 382 kHz.

Ojačevalnik X3 je bil ustvarjen za avdiofile, vendar s posebnim poudarkom na vidikih oblikovanja, inženiringa in izdelave ter natančno izpopolnjen za izjemno zmogljivost. Prevelik toroidni transformator napaja izolirana digitalna, analogna in močnostna vezja ojačevalnika, kar zmanjšuje električni šum in motnje.

Upravljanje in namestitev same naprave je poenostavljena in lažja zahvaljujoč Michi IR daljinskemu upravljalniku, komandam na sprednji plošči in velikemu grafičnemu prikazovalniku. Dvojni Michi pozlačeni priključki s platinasto prevleko omogočajo bi-wire in tradicionalne povezave zvočnikov. Za zasebno poslušanje je na voljo priključek za slušalke na sprednji plošči (velikost 6,35 mm).

Povezave RS232 in Ethernet zagotavljajo enostavno povezavo s sistemi za avtomatizacijo in nadzor.

Največja izhodna moč: 350 W na kanal (na 4 ohme)

Trajna izhodna moč: 200 W na kanal (na 8 ohmov)

Skupno harmonično popačenje: <0,008

Frekvenčni odziv: 20Hz – 20 kHz

Poraba energije: 500 W

Poraba energije v stanju pripravljenosti: < 0,5 W

Dimenzije: 485 x 150 x 452 mm

Teža: 28,9 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top