Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Michi X5 S2

Ni na zalogi
SKU
4001061

Integrirani stereo ojačevalnik

  • 350 W/ch (8Ω)
  • optika, COAX, RCA, XLR, USB disk, Bluetooth aptx HD, Phono MM/MC
  • 8-kanalni DAC ESS SABRE, podpira MQ, testiran ROON
8.999,00 €
(kos)

Integrirani ojačevalnik X5 z na novo definirano zmogljivostjo zagotavlja neverjetnih 600 W moči razreda AB pri 4 ohmih tudi v pogojih ekstremne obremenitve. Ima celotno paleto vhodov, ki zagotavljajo podporo za vse priljubljene zvočne vire, vključno z analognimi, digitalnimi, XLR, PC-USB z upodabljanjem MQA, aptX Bluetooth in izbirnim premikajočim se magnetom ali premikajočim se zvočnim odrom.

Akustična eminentnost je dosežena s popolnim ravnovesjem inovacij in kritičnega inženiringa vsakega vezja, signalne poti in zvočne komponente v kombinaciji z izjemnim industrijskim dizajnom. Glasbeni izraz tega ojačevalnika se odraža z izjemnim nadzorom skoraj neomejene energije nizkih tonov in resnično jasnostjo srednjih in visokih frekvenc.

Ojačevalnik zagotavlja zvesto reprodukcijo zvoka, ki zagotavlja natančno natančnost in natančno prostorsko pozicioniranje. Predimenzionirani toroidni transformatorji zagotavljajo 88.000 uF visoko učinkovitega gladilnega kondenzatorja za masovno shranjevanje z izolirano zalogo akustično občutljivega vezja, ki odpravlja neželen šum in popačenje ter izboljša zvok.

Grafični zaslon visoke ločljivosti na sprednji plošči je mogoče konfigurirati za prikaz stanja delovanja. Kontrole na sprednji plošči in priloženi daljinski upravljalnik zagotavljajo enostavno upravljanje in konfiguracijo.

Dva kompleta prilagojenih rodiniranih konektorjev za zvočnike Michi omogočata enostavno povezavo z zvočniki, vključno z dvožičnimi namestitvami. RS232 in Ethernet omogočata preprosto integracijo z nadzornimi sistemi.

Največja izhodna moč: 600 W na kanal (na 4 ohme)

Trajna izhodna moč: 350 W na kanal (na 8 ohmov)

Skupno harmonično popačenje: <0,009

Frekvenčni odziv: 20Hz – 20 kHz

Poraba energije: 850 W

Poraba energije v stanju pripravljenosti: < 0,5 W

Dimenzije: 485 x 195 x 452 mm

Teža: 43,8 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top