Pathos InPol 2 MKII integrirani ojačevalnik

Integrirani ojačevalnik

  • 2X45W/8 Ohm razred A

  • Vhodi RCA/XLR, izbirni digitalni vhodi Hi DAC MK2

  • Dvojna mono konstrukcija čistega razreda ANa zalogi
10.990,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

INPOL2 MkII je razvoj že znanega InPoL2, zgodovinskega eksponenta druge generacije ojačevalnikov InPoL®.
InPoL2 MkII se je rodil iz potrebe po večji moči pri 4Ω (20 % več) in posledično več BIAS toka. Želeli smo tudi izboljšati napajanje ojačevalca.
Nenazadnje InPol2 MKII ponuja možnost neposrednega povezovanja digitalnih virov, zahvaljujoč integraciji s HiDac Mk2.

InPol2 MKII prinaša vrnitev na linearno napajanje (transformator - most - kondenzatorji). Če pustimo moč 45 W v 8 Ω nespremenjeno, več moči dodamo v 4 Ω: zato je bil tok BIAS povečan, kar je zahtevalo večje radiatorje kot v prejšnji različici.
Drugačna izbira napajalnika je omogočila preoblikovanje v dual-mono konfiguracijo: 2 transformatorja (eden na kanal), 2 usmerniška mostova (1 na kanal) in 4 kondenzatorji (2 na kanal).

Naprave Inpol imajo posebno zvočno osebnost, ki jo je mogoče doseči le s to zasnovo vezja - popolnoma uravnoteženo v razredu A. Na ta način je signal zaupan ventilom in postane prava kopija originala, z vso kakovostjo, čistostjo in harmonično vsebino izvirnika.

Ta tehnologija zagotavlja povečanje čiste teoretične izhodne moči razreda A za 25 % do 50 % skupaj z nizko izhodno impedanco, ki je temeljna za faktor dušenja, dodatno izboljšano z dvojnim InPoL.

InPoL2 MkII se odreče predpreklopnemu napajalniku za tradicionalno linearno napajanje (transformator – most – kondenzatorji), tako priljubljeno med avdiofili. Če pustimo 45 W pri 8 Ω nespremenjenih, se moč pri 4 Ω poveča: to poveča BIAS tok, kar zahteva večje radiatorje kot v prejšnji različici. Napajalnik je bil preoblikovan v dvojno mono konfiguracijo: 2 linearna, oklopljena toroidna transformatorja (eden na kanal), 2 usmerniška mostova (1 na kanal) in 4 x 22mF kondenzatorji (2 na kanal). Z višjim BIAS tokom ostane zvok, muzikalnost, preglednost InPoL, telo in natančnost, predvsem v basu.

Za glasnost, tako kot v prejšnjem InPoL2, uporablja popolnoma uravnotežene relejne dušilce, ki izbirajo kakovostne in natančne upore.

InPoL2 MkII ima dvojno vezje InPoL. To edinstveno vezje, popolnoma uravnoteženo v razredu A, uporablja eno samo polprevodniško komponento v konfiguraciji sledilnika z visokim tokovnim ojačenjem in enotnim ojačenjem napetosti. Cevni ojačevalnik ojača vhodni signal v napetosti, InPoL pa zagotavlja tok za pogon zvočnika brez nadaljnjega ojačanja; na ta način se signal prenaša po elektronkah in je prava kopija originala z vso originalno kakovostjo, čistostjo in harmonično vsebino. Z drugimi besedami, InPoL® kopira signal, prejet iz vira, ne da bi spremenil harmonično vsebino in ohranil naravnost signala nespremenjeno. Zato je edina naloga InPoL® zagotavljanje toka, potrebnega za popoln pogon zvočnika.
Celoten ojačevalec, od vhoda do priključka zvočnikov, je popolnoma uravnotežen.
Celoten zvok INPOL® ni nič manj kot osupljiv v svojih podrobnostih. Glasbeni, bogati, topli ton cevi v kombinaciji s tempom in dinamiko MOSFET-a dajejo odlično izvedbo. Odsotnost utrujenosti pri poslušanju v kombinaciji s preglednostjo, prisotnostjo, ogromnim zvočnim odrom in zmožnostjo realistične reprodukcije vseh inštrumentov so dejavniki prave visoke zvestobe ojačevalnikov InPOL®.

InPoL2 MkII je zasnovan tako, da sprejme izbirno kartico HiDac MkII, kar dopolnjuje izbiro digitalnih vhodov, ki so že privzeto prisotni na zadnji plošči. Kartica HiDac Mk2 vam omogoča povezavo digitalnih virov prek USB in SPDIF neposredno na ojačevalnik.

Pathos InPol 2 MKII integrirani ojačevalnik
Poglej manj

Integriran stereo ojačevalnik na osnovi INPOL tehnologije, deluje v čistem razredu A
Izhodna moč: 2 x 45 W @ 8 Ohm
Vhodna impedanca: 20 KOhm (uravnotežen) - 42 KOhm (neuravnotežen)
Analogni vhodi: 4 RCA in 2 uravnotežena XLR
Digitalni vhodi: Za omogočanje teh vhodov je potrebna namestitev (izbirne) plošče HiDac Mk2 1 vrata USB tipa "B", 1 koaksialni SPDIF, 1 optični SPDIF
Izhod: 1 stereo uravnotežen XLR predizhod

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.