Pathos InPol Legacy

Integriran stereo ojačevalnik

  • čisti razred A – dvojna INPOL tehnologija

  • popolnoma uravnotežen dual-mono ojačevalnik

  • InPoL Legacy se ponaša z večjo dinamiko in polnim, popolnim, definiranim zvokomNi na zalogi
60.000,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Pathos predstavlja integrirani ojačevalnik s patentirano tehnologijo InPoL: InPoL Legacy

Ker je bila Heritage mišljena kot poklon delu Giannija Borinata, soustanovitelja Pathosa, iskreno priznanje njegovim inovacijam in prispevkom v svetu avdiofilov, podobno InPoL Legacy predstavlja idealno dediščino Gaetana Zaninija, soustanovitelja in lastnik Pathosa.

Vrhunski dizajn, vrhunska tehnologija Pathos, zapakirana v integrirani ojačevalnik, ki filozofijo poslušanja, ki jo je podjetje razvilo v 25 letih, popelje do skrajnosti, tako v smislu izbire komponent kot absolutne zmogljivosti te mojstrovine.

Pri Patosu so si zadali ambiciozen cilj: izdelati najboljši integrirani ojačevalnik Pathos vseh časov, ki bi bil kos, če ne celo presegel ojačevalnika moči InPower in Adrenalin .

Pri snovanju novega InPoL Legacy si zato ne postavljajo nobenih omejitev – predvsem glede teže in velikosti, ki so ju skušali omejiti že prej.

Rezultat je večja odločnost, nikoli nenadna, ampak dobro nadzorovana. Velika odstopanja v intenzivnosti so občutljiva na najmanjše spremembe: v primerjavi z drugimi ojačevalci Pathos se InPoL Legacy ponaša z večjo dinamiko in polnim, popolnim, definiranim zvokom.

Pathosova filozofija poslušanja se izraža v mehkem, gladkem zvoku brez utrujenosti. Izboljšali so tudi senčila z brezkompromisno izbiro komponent odlične kakovosti.

Srce InPoL Legacy je patentirana dvojna tehnologija InPoL , v premostitveni konfiguraciji, v kombinaciji s cevnim odrom.

InPoL duša

InPoL® (Linear Pump Follower) je bil ustvarjen za razvoj ojačevalne stopnje brez povratnih informacij z omejenim popačenjem in zadovoljivim faktorjem dušenja.

V ta namen je bila uporabljena ena polprevodniška komponenta v konfiguraciji sledilnika s hipotetičnim napetostnim ojačanjem = 1 in velikim tokovnim ojačanjem.

Polarizacija je čisti razred A, da se izognemo križnemu popačenju. Tehnologija InPoL omogoča povečanje teoretične čiste učinkovitosti razreda A s 25 % na 50 %.

Dvojna konfiguracija InPoL omogoča povečano moč ob ohranjanju velikosti vezja. Ojačevalnik je popolnoma uravnotežen, kar ima za posledico znatno zmanjšanje šuma in popačenja.

Povečanje napetosti cevi označuje zvok ojačevalnikov InPoL kot bogat, topel in nikoli naporen.

Tehnične lastnosti

InPoL Legacy je popolnoma uravnotežen dual-mono ojačevalnik . Moč prihaja iz Adrenalin in InPower, z enim kapacitivnim induktivnim filtrom na kanal. Dva toroidna energijska transformatorja sta največja, kar jih je Pathos kdaj izdelal . Čeprav so v preteklosti vedno omejevali velikost in težo ojačevalcev, jih v tem primeru ne.

Tako kot celotna struktura InPoL Legacy je dovod cevi ločen, s toroidnim transformatorjem za vsak kanal. Cevi so v konfiguraciji totem pull z uporabo 2 x ECC803s TungSol in 1 x 6H30 na kanal. Vsi viri energije so stabilizirani, filtrirani in razpršeni. Ožičenje odlične kakovosti je zaščiteno.

Pasivna glasnost se prilagodi z nizkošumnimi natančnimi upori z uporabo izoliranih relejnih stikal. Vhodni in izhodni konektorji so Neutrik in WBT. InPoL Legacy tehta 140 kg. Za enostavno premikanje in namestitev so Pathosovi inženirji oblikovali poseben paket s kolesi.

InPoL Legacy ima tudi niz nosilcev, ki olajšajo dvigovanje ojačevalnika in njegovo namestitev na ohišje. Ker vse omare ne prenesejo takšne teže, je Pathos oblikoval namensko omarico za InPoL Legacy.

InPoL Legacy, vrhunski integrirani ojačevalnik Pathos.

Poglej manj

Referenčni stereo integrirani ojačevalnik - čisti razred A - dvojna tehnologija INPOL - popolnoma uravnotežen

Cevi 4 x ECC803 tung-sol

2 X 6H30 Sovtek

Izhodna moč 2 x 100 W @ 8 Ohm

Frekvenčni odziv 2Hz – 100KHz ± 0,5db

Največja vhodna napetost 10VRMS

Vhodna občutljivost 700mVRMS

THD 0,02 % pri 1 W 1 KHz

0,5 % pri 100 W 1 KHz

Razmerje S/N > 97dB

Dobiček 31 db Neuravnoteženo 25 db Uravnoteženo

POVEZAVE

Analogni vhodi 3 uravnotežene linije XRL, 3 neuravnotežene linije RCA

Dimenzije 500 mm (Š) X 880 (G) X 300 mm (V)

Neto teža : 140 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.