Polk Atrium 100 - Zunanji Subwoofer

Polk Atrium 100 - Zunanji Subwoofer

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Zunanji subwoofer z 10-inčnim wooferjem Posodobljeno 30.06.2022.

399,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Kombinacija močnega basa in visoke stopnje vzdržljivosti za vse vremenske razmere daje jakost basa, ki se sicer reproducira v zaprtih prostorih. Sub100 je popoln dodatek k paketu zvočnikov Sat300 in sistem zaokroža z dinamičnimi zmogljivostmi vrhunskega zvočnega sistema. Na voljo je v dveh privlačnih barvah, ki bodo ustrezale vašemu zunanjemu dekorju (dvorišču, vrtu ali bazenu). Z zmogljivimi basi bo ta nizkotonec središče vaše zabave na prostem!

Polk Atrium Sub100 je nameščen v oblikovanem in hermetično zaprtem (gumijastem) ohišju in z vodoodpornim certifikatom IPX66, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo v vseh vremenskih pogojih.

Tehnologija Dynamic Balance omogoča optimizacijo zvočnih enot in zagotavlja čist in jasen bas, boljšo linearnost, manj popačenj in večjo vzdržljivost. Nizkotonec ima aluminijasto rešetko, ki ščiti in zagotavlja trpežnost v zunanjem okolju. Telo nizkotonskega zvočnika je lahko obarvano tako, da se prilagodi okolju in je impregnirano in nikoli ne bo zbledelo.

Zagotovljena je največja prilagodljivost ožičenja z integrirano tehnologijo crossoverja. Z vgrajenim nizkoprepustnim filtrom je ta zvočnik mogoče priključiti neposredno na lastne ojačevalne kanale za neodvisno regulacijo glasnosti.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Nominalna impedanca: 8 ohmov
• Občutljivost: 88 dB
• Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 10 W - 200 W
• Crossover / srednje nizka frekvenca / nizkotonec: 150 Hz
• Vodoravna usmeritev
• Vodoodporen certifikat: IPX66
• Dimenzije: 27,94 x 42,93 x 42,93 cm
• Teža: 7,6 kg