Polk Atrium Sat300 - Zunanji Zvočnik

Kompaktni outdoor/zunanji zvočnik

Na zalogi
219,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Inovativni zunanji zvočnik Sat300, ki jih lahko postavite kamor koli v svoji okolici: visijo s stropa, nadstreška ali kjer koli želite - oddajajo odličen zvok na prostem. Zasnovan je tako, da posnema svetlobna telesa in hkrati oddaja visokozmogljiv zvok, saj se prilega širokemu območju pokrajin in okolij. Narejen za popolno sinergijo s Sub 100 zunanjim subwooferjem - skupaj tvorita pravi avdio sistem.

Tehnologija Dynamic Balance omogoča optimizacijo voznikov, ki zagotavlja čist in jasen bas, boljšo linearnost, manj popačenj in večjo vzdržljivost. Močno in zvočno inertno ohišje zmanjšuje neželene notranje resonance in zvočno obarvanost. Premore do 100 W moči za izjemno jasnost, podrobnosti in visoko učinkovitost z manj popačenj, pri zmerni in višji glasnosti, tudi v odprtih okoljih.

Zmogljivost visokotonca nikoli ne ovira zvočnika, temveč v gladkem in kompaktnem ohišju oddaja uglajen in realen zvok. Zvočnik vzdrži dolgoletne vremenske razmere zahvaljujoč mineralno napolnjenemu polipropilenskemu ohišju, 1 mm aluminijasti rešetki in okovju iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jih lahko vse leto, s trajno barvno impregnacijo in vremensko izolacijo ter 5 letno garancijo.

Zagotovljena je največja prilagodljivost ožičenja z integrirano tehnologijo crossoverja. Z vgrajenim visokopropustnim filtrom je ta zvočnik mogoče priključiti neposredno na lastne ojačevalne kanale za neodvisno regulacijo glasnosti.

Poglej manj

• Skupni frekvenčni odziv: 100 Hz - 22 000 Hz
• Nominalna impedanca: 8 ohmov
• Občutljivost: 83 dB
• Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 10 W - 100 W
• Možnost montaže na steno
• Vodoodporen certifikat: IPX66
• Dimenzije: 17,78 x 13,97 x 21,34 cm
• Teža: 1,47 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.