QED Performance HDMI Active Optical LSZH 20m

Active Optical HDMI kabel LSZHNa zalogi
380,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Aktivni optični kabel QED HDMI


Vrhunska tehnologija, vrhunska zmogljivost. Danes, jutri in daleč v prihodnost

QED že dolgo postavlja merilo za visoko zmogljive kable HDMI. Toda mirovanje neizogibno pomeni premikanje nazaj, zato inženirji QED uporabljajo svojo neskončno odličnost pri razvoju kabla HDMI, ki presega današnje zahteve in je pripravljen za obvladovanje vseh prihajajočih standardov HDMI.
Kabel, ki brezhibno deluje tudi na nepričakovanih dolžinah. Kabel, ki ga je mogoče namestiti in skriti s popolnim zaupanjem v njegovo dolgo življenjsko dobo in trajno delovanje.

Rezultat te uporabe inženirske spretnosti je revolucionaren in osupljivo zmogljiv aktivni optični kabel HDMI. Kot že ime pove, je to hibrid, ki združuje bakreno jedro z optičnimi vlakni, da ustvari kabel, ki je odporen na degradacijo podatkov tudi na izjemno dolgih dolžinah – in ne potrebuje zunanjega napajanja. To je kabel, ki podpira vse trenutne in prihajajoče standarde HDMI, vključno s 48 Gb/s 8K pri 60 Hz, objektno temelječim zvokom Dolby Atmos, HDR in tehnologijami igralnih konzol naslednje generacije.

To je kabel, ki ga je mogoče varno namestiti in skriti, saj veste, da njegova vzdržljivost in skladnost s strogimi predpisi EU o odzivu na požar pomenita, da bo brezhibno deloval več let.

QED-ovo pet desetletij tehnološkega strokovnega znanja, njegovo globoko razumevanje zahtev in pričakovanj tako potrošnikov kot inštalaterjev ter njegova popolna zavezanost razvoju kabla HDMI, ki je najbolj odporen na prihodnost, se združijo v aktivni optični kabel HDMI. Aktivni optični kabel HDMI, ki je sposoben obvladati izredno zapletene zahteve, ki se danes postavljajo pred kabel HDMI, in ima več kot dovolj prostora za obvladovanje teh spreminjajočih se standardov v prihodnosti, prikazuje QED-jev briljanten inovativen inženiring in neskončno pozornost do detajlov – plus, seveda, in popolnoma na novo definira, kaj lahko potrošnik in inštalater zahtevata od svoje avdio/video povezave.

Osredotočeno razmišljanje in skrben razvoj, ki vodi do neprekosljive celovitosti signala, vodi do neprekosljive učinkovitosti in dolgoživosti. To je bil način delovanja QED-a ves čas njegovega obstoja - aktivni optični kabel HDMI pa je najnovejši dokaz njegovega brezhibnega obvladovanja oblikovanja in izdelave.

Poglej manj

Združljiv z ločljivostmi 8K @ 60Hz 4:4:4

Združljiv s standardom HDMI 2.1

Podpora za večkanalni zvok

Hibridna konstrukcija optičnih/bakrenih vlaken

Konektorji iz cinkove zlitine

Tehnologija vlaken OM3 in trojna oklop za optimalno delovanje v vseh okoliščinah

Skladen z razredom požarne reakcije CCA

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.