Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Rotel C8

Ni na zalogi
SKU
4007004

Ojačevalnik razreda AB

  • večkanalni ojačevalnik razreda AB 8 x 70 W/8 Ohm
  • štiri analogne vhode
  • možnost montaže v rack
  • 4 neodvisne cone z ločenim volumnom
2.600,00 €
(kos)

Namestitveni ojačevalnik razreda AB po meri C8 zagotavlja 70 W na kanal vrhunskega ojačanja razreda AB. Prevelik toroidni transformator poganja šestnajst izhodnih naprav, ki jih napaja vrsta kondenzatorjev, ki zagotavljajo globok nadzorovan bas, hkrati pa ohranjajo ritem in čas za vse zvrsti glasbe.

Vključuje 4 analogne vhode, dostopne vsem območjem prek notranjega matričnega preklopa, in možnost preglasitve prednostnega območja, ki omogoča, da so kritična obvestila takoj na voljo vsem območjem. Zaslon na sprednji plošči in uporabniški kontrolniki omogočajo izbiro matričnega vhodnega vira, neodvisne nastavitve glasnosti, nizkih in visokih tonov pa zagotavljajo, da je ojačevalnik uglašen glede na želje poslušanja, profile zvočnikov in značilnosti prostora.

Nastavitev je na voljo tudi prek sprednje plošče za enostavno konfiguracijo sistema, ko je nameščen na oddaljenih lokacijah, kar zagotavlja popolno prilagodljivost namestitve. Integracija nadzornega sistema je na voljo prek vmesnikov IP in RS232, 12-voltni sprožilni vhod pa ponuja poenostavljen nadzor moči. Snemljivi priključki za zvočnike Phoenix omogočajo predhodno ožičeno namestitev z varno zaklenjenimi priključki.

Največja vhodna moč: 70 W na kanal pri 4 ohmih

Trajna izhodna moč: 50 W na kanal pri 8 ohmih

Faktor dušenja: 80

Vhodna občutljivost/impedanca: 0,3 V / 31 kOhms

Poraba energije: 570 W

Poraba energije v stanju pripravljenosti: < 0,5 W

Dimenzije: 430 x 97 x 414 mm

Teža: 16,7 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top