Rotel Michi M8 - Monoblok Ojačevalec

Rotel Michi M8 - Monoblok Ojačevalec

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

32 izhodnih tranzistorjev, vhodi XLR in RCA, 2 kompleta po meri pozicioniranih zvočniških priključkov Michi, daljinski upravljalnik in popolnoma opremljeni povezavi RS232 in Ethernet Posodobljeno 13.01.2020.

6.499,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Osupljiv nadzor in verodostojna moč Michi M8 Monoblock ojačevalnika sta rezultat popolnega ravnovesja med spretnostjo in umetnostjo, saj zagotavlja neverjetno moč 1080W AB razreda (pri 8 ohmov) in še bolj neverjetnih 1800 W (pri 4 ohmi), ki bodo zlahka izpolnjevale tudi najzahtevnejše modele zvočnikov.

M8 poganja par prilagojenih inženirskih toroidnih transformatorjev, izdelanih znotraj podjetja in podprt s 4 kondenzatorji narjenih v Veliki Britaniji, zahvaljujoč temu ojačevalnik ponuja mogočne base z izjemnim nadzorom v izjemnih pogojih obremenitve.

Da bi dosegli natančnost in nepremagljive zmogljivosti, je M8 ​​opremljen s serijo 32 izhodnih tranzistorjev, ki zmanjšujejo obremenitev posameznih komponent in vzdržujejo ključno energijo, ritem in natančnost toka med fazami ojačanja. Glasbeno izražanje in detajli so doseženi tudi z zvočno uglasitvijo vseh kritičnih komponent in uravnoteženo zasnovo vezja.

Zaslon na sprednji plošči visoke ločljivosti podpira merilnik moči ali analizator spektra. Z vhodi XLR in RCA, 2 kompleta po meri pozicioniranih zvočniških priključkov Michi, daljinskim upravljalnikom in popolnoma opremljenimi priključki RS232 in Ethernet - M8 zagotavlja vrhunsko prilagodljivost namestitve. Ta monoblok ojačevalnik je s svojo močjo in elegantnim industrijskim dizajnom med najboljšimi v svojem razredu.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Frekvenčni odziv: 20Hz - 20kHz (+ 0dB, -0,15 dB)
10Hz - 100kHz (+ 0dB, -0,5dB)
• Skupno harmonično popačenje: <0,018%
• Višina sprednje plošče: 220 mm
• Poraba energije: 1200 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
• Impedanca zvočnika: najmanj 4 ohmov
• Dimenzije: 485 × 238 × 465 mm
• Teža: 59,1 kg

Povezava do strani proizvajalca

Sorodni članki

Več