Rotel Michi P5 - Stereo predojačevalec

Rotel Michi P5 - Stereo predojačevalec

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Stereo predojačevalnik, ki vsebuje tehnologijo MQA (Master Quality Authentication), ki omogoča predvajanje avdio datotek in tokov MQA, kar zagotavlja zvok kot pri prvotnem snemanju. Posodobljeno 24.01.2022.

3.850,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Stereo predojačevalnik Michi P5 ponuja vrhunsko zmogljivost obdelave zvoka s popolnim dodajanjem analognih in digitalnih virov. V treh letih izdelave je bil vsak vidik tega ojačevalnika skrbno zasnovan, vključno z močjo, zasnovo vezja in izbiro ključnih komponent, da bi zagotovili najvišjo kakovost zvoka, odpravljali neželen hrup in popačenje.

Dvojni 32-bitni pretvornik DAC zagotavljajo vezje predojačevalnika razreda A, ki zagotavlja podrobnosti, natančnost in najvišjo stopnjo zvestobe glasbi, hkrati pa ohranja ritem in časovno razporeditev za vse glasbene zvrsti, ne glede na vaš glasbeni okus. Ta vezja so podprta s serijo 17 neodvisnih regulatorjev napetosti, ki jih poganjata dva prilagojena in tovarniško nameščena toroidna transformatorja z nizko nastavljivimi kondenzatorji ESR, ki napajata vsa kritična vezja.

Natančnost in podrobnosti sta ključnega pomena za reprodukcijo zvoka, enako pomembna pa je tudi glasba, ki je prijetna in zabavna. P5 izstopa v vseh pogledih, temelji na 55 let izkušenj z oblikovanjem zvoka. Rotel trdi, da je ta predpogon narejen po najvišjih standardih kakovosti, kar mu omogoča, da ponosno nosi logotip Michi.

Integracija in avtomatizacija upravljavskega sistema je preprosto podprta s povezavami RS232 in Ethernet. Predojačevalnik vključuje tehnologijo MQA (Master Quality Authentication), ki omogoča predvajanje avdio datotek in tokov MQA, kar zagotavlja zvok kot pri prvotnem snemanju.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Frekvenčni odziv: linijski vhodi - 10Hz - 100kHz (± 0,3dB)
digitalni vhodi: 20Hz - 20kHz (± 0,3dB)
fono vhod: 20Hz - 20kHz (± 0,3dB)
• Skupno harmonično popačenje: (20Hz-20kHz) <0,002%
• Poraba energije: 40 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
• Vhodna občutljivost / impedanca: 75 ohmov
• Višina sprednje plošče: 132 mm
• Dimenzije: 485 × 150 × 452 mm
• Teža: 22,9 kg

Povezava do strani proizvajalca

Sorodni članki

Več