Wintory Pod 2 – Gaming brezžične slušalke

Wintory Pod 2 – Gaming brezžične slušalke

Na zalogi
47,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Brezžične slušalke Wintory Pod 2 omogočajo jasne in čiste telefonske klice z mikrofonom za odpravljanje hrupa in zagotavljajo vrhunski 3D prostorski zvok. Upravljanje na dotik je intuitivno in preprosto, nizka stopnja zakasnitve pa zagotavlja nemoteno igranje video iger. Vodoodporni certifikat IPX5 zagotavlja varnost in zaščito pred brizganjem tekočine med uporabo.

Membrana slušalk je izdelana iz bioceluloze. Ta vrsta ultratanke nanocelulozne membrane ima visoko občutljivost kot aluminijaste ali titanove membrane, vendar z bolj naravnim odzivom. Kakovostne 10 mm dinamične enote bodo zagotovile občutljive in živahne vokale ter topel brezžični bas.

Z dotikom ohišja pod 2 slušalkama omogočite nadzor in uporabo več funkcij slušalk. Preprosto sprejemajte klice, spreminjajte zvočne posnetke, aktivirajte glasovne kontrole Siri, Google Assistant ...

Mikrofoni Knowles MEMS pomagajo slušalkam, da jasno posnamejo vaš glas med telefonskimi klici. Imajo napredno tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki filtrira zvoke iz okolice za jasnost vašega glasu med klicem, tudi ko ste v hrupni mestni gneči ali se pogovarjate s kolegi v pisarni.

Zagotavljajo do 4 ure uporabe po samo enem polnjenju in dodatnih 20 ur prek ohišja za polnjenje ter s hitrim 5-minutnim polnjenjem, s katerim dobite še pol ure predvajanja ali uporabe. Neodvisna uporaba vsake posamezne slušalke podaljša skupni čas uporabe na kar 48 ur. Zahvaljujoč vodoodpornemu certifikatu IPX5 so odporne na vse vrste tekočih pršil, tako da vam ni treba skrbeti, če vas v telovadnici in med športnimi aktivnostmi zajame nenaden naliv ali pretirano potenje.

Seznanjanje je popolnoma poenostavljeno: samo odstranite slušalke iz polnilne torbice in se bo samodejno povezala, nato vnesite nastavitev Bluetooth v telefonu in seznanjanje se lahko začne. Široko so združljivi z napravami, ki podpirajo Bluetooth, kot so pametni telefoni, tablice, računalniki, televizorji ...

Wintory Pod 2 – Gaming brezžične slušalke
Poglej manj
  • Različica Bluetooth: 5.0
  • Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Avdio kodeki: SBC, AAC
  • Življenjska doba baterije slušalk: do 4 ure (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
  • Baterija za ponovno polnjenje: 400 mAh (lahko napolni vsako slušalko približno 6-krat)
  • Obseg delovanja: 10 m
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.