Argon Audio Fenris A5 aktivni zvočnik

Aktivni zvočnik

  • 2 x 50 vatov (nizkotonci), 2 x 25 vatov (visokotonec)

  • Bluetooth 5.0, optični digitalni vhod (24bit/48kHz), HDMI ARC

  • MM vhod za gramofon, izhod za subwooferNa zalogi
199,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Pri Argon Audiju pogumno trdijo: ne boste našli nobenega drugega izdelka s vsestranskostjo in kakovostjo zvoka njihovih zvočnikov FENRIS. V tem cenovnem razredu so preprosto razred zase. Imajo Bluetooth 5.0, ARC za preprost in priročen TV zvok, vhod za gramofon in še veliko več. Vse to v paru zvočnikov, ki bodo za vloženi denar boljši tudi pred veliko dražjimi zvočniki, ko gre za kakovost zvoka.

Fenris A5 je bil v primerjavi z A4 nadgrajen z večjim ohišjem in večjim nizkotoncem, kar pomeni, da bo šel globlje v nizke tone in predvajal glasneje. Odlično za večje prostore!

  • Bluetooth 5.0
  • ARC za TV zvok
  • Phono vhod za gramofone (MM)
  • Štirikanalni digitalni ojačevalnik z naprednim DSP in aktivnim crossoverjem za dinamičen in prodoren zvok
  • dansko oblikovanje
  • Sprednja rešetka, nameščena z magneti
  • Zmogljiv 5-palčni nizkotonec in večje ohišje za globlje nizke tone


L (levi kanal) zvočnik je aktiven z vsemi vhodi in kontrolami in ima ojačevalnik za R (desni kanal) pasivni zvočnik, ki je povezan z L aktivnim zvočnikom z zvočniškim kablom.

Veliko povezljivosti

Z ARC za TV zvok, Bluetooth 5.0, gramofonskim vhodom za gramofone, izhodom za nizkotonec ter nato analognim in digitalnim vhodom za varnostno kopiranje, FENRIS upravlja skoraj vsak vir, o katerem lahko sanjate. FENRIS prav tako samodejno preklaplja vhod med viri, ki ste jih povezali, tako da vam pri vsakodnevni uporabi redkokdaj sploh treba vzeti v roke priloženi daljinski upravljalnik. Preprosto povežite svoje najljubše vire, sprostite se in uživajte v fantastični kakovosti zvoka.

Popolnoma uglašen

Ker ima digitalni ojačevalnik v FENRIS štiri kanale, je bilo mogoče vsakemu gonilniku dodeliti ločene kanale ojačevalnika. S tem rešuje enega od klasičnih izzivov tradicionalnih zvočnikov: zagotavljanje, da je prehod med visokotonci (visoki toni) in nizkotonci (globlji toni) gladek in zveni naravno. Tu uporabljena tehnologija se imenuje 'aktivni križanec' in je na splošno veliko natančnejša od klasičnega, 'pasivnega' križanca. Toda počakaj, še več je! Ker sta ojačevalnik in gonilniki v teh zvočnikih lastna zasnova Argon Audio, so ju optimizirali za popolno sodelovanje in vse uglasili z uporabo naprednega DSP-ja. Mislimo na to, da so usposobljeni inženirji Argon Audio porabili nešteto dni za prilagajanje vsega, da bi zagotovili najboljše delovanje vaših zvočnikov FENRIS. Rekli bi, da gredo brez težav ob bok večini klasičnih zvočnikov, ki stanejo večkrat dražje. Dobra stvar je, da vam ni treba skrbeti za vse te tehnične stvari. Samo priključite jih in pritisnite za predvajanje!

Zasnovan, da osupne

Pri Argon Audio smo trdno prepričani, da poslušate tudi z očmi. Zato so zvočnike FENRIS zasnovali tako, da izgledajo tako, kot zvenijo: impresivno, a hkrati z elegantnimi podrobnostmi. Sprednja rešetka je magnetno pritrjena, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za grde luknje ali vidne vijake na zvočnikih, tudi če se odločite, da jo odstranite in razkrijete elegantne aluminijaste obrobe. FENRIS je na voljo v treh čudovitih zaključkih.

Argon Audio Fenris A5

Poglej manj

Visokotonci: 0,75" mehka kupola z neodimovim magnetom

Nizki/srednji toni: 5,25"

Frekvenčni razpon: 47-22.000 Hz

Ojačevalnik razreda D

Izhodna moč: 2 x 50 W (wooferji), 2 x 25 W (visoki toni)

Vhodi: TV ARC, optični digitalni (podpira zvok visoke ločljivosti do 24-bit/48 kHz), stereo linijski vhod (L/D RCA), gramofon (MM), Bluetooth 5.0

Predizhod (npr. za globokotonec)

Sprednja rešetka je magnetno pritrjena

Samodejni vžig na vseh vhodih razen phono

Nadzor tona: št

Priložen zvočniški kabel (3 metre) in daljinski upravljalnik. Daljši kabli (6 metrov in 10 metrov se prodajajo posebej)

Velikost: 17 x 28 x 22 cm (vključno s sprednjo rešetko in terminali) (ŠxVxG)

Teža: 7,2 kg (komplet)

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.