AudioQuest DragonFly Black - USB DAC

Nagrajen digitalno-analogni konverter/predojačevalec za slušalke

Na zalogi
119,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Predstavljen leta 2012. Nagrajen digitalno-analogni pretvornik/predojačevalec/ojačevalec za slušalke je redek avdio izdelek, ki prestavlja vrzel med strastnimi avdiofili in ljubitelji mainstream glasbe.

Povezovanje

DragonFly se poveže na USB v računalniku in dostavi čist, jasen in naraven zvok na vaše slušalke, zvočnike in avdio sisteme. Mala naprava, dostopna cena in neverjetno učinkovit. Kompatibilen z vsemi računalniki, Android in Apple pametnimi telefoni, ter z tablicami. Prihaja v dveh različicah: DragonFly Black in DragonFly Red. Poleg tega, da je praktičen, vam ponuja tudi visoko raven kakovosti avdio izvedbe, za razliko od podobnih naprav. Z DragonFly-om lahko uporabljate katerikoli računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon, kot glasbeni predvajalnik visoke zvestobe, ki audiofilom omogoča, da uživajo v dobri glasbi vedno in povsod.

Izdelava

Ima izboljšane 32-bitne čipe ESS Sabre DAC, ki uporabljajo minimalno fazno filtriranje za naravno natančen in pristen zvok. DragonFly Black uporablja visokokakovostni ojačevalec za slušalke in analogni nadzor glasnosti. DragonFly Red ima najnovejši ojačevalec za slušalke ESS in digitalni nadzor glasnosti na čipu DAC - prefinjeno izvedbo, ki zagotavlja maksimalno zvestobo in dinamičen kontrast. Izhodna moč DragonFly Black DAC-a je 1.2 volta, kar je dovolj za delovanje vseh vhodnih vezij za predojačevalnik in široko paleto današnjih slušalk. Izhodna moč DragonFly Red-a je 2.1 volta in je kompatibilen s štirimi modeli slušalk, vključno modeli nizke učinkovitosti.

Reprodukcija

Sposobnost obdelave podatkov DragonFly Red in Black je omejena na 24-bitno / 96 kHz ločljivost, kar izjemno poenostavi uporabo naprave, ki je popolnoma kompatibilna z računalniki in ni potrebna namestitev gonilnikov. Ne glede na to ali poslušate glasbo iz streaming storitev, kot so Spotify ali TIDAL ali Youtube, vam bo DragonFly priskrbel čustveno doživetje vaše najbolše glasbe. Na voljo so tudi nadgradnje programske opreme preko brezplačne aplikacije Windows ali OSX.

AudioQuest DragonFly Black - USB DAC
Poglej manj

• Digitalno-analogni pretvornik v velikosti USB ključka

• Reprodukcija vseh vrst glasbenih formatov datotek: od MP3 do datotek visoke ločljivosti

• Kompatibilnost z Apple in Windows napravami, kot tudi z iOS in Android mobilnimi telefoni

• Fiksni izhod služi za napajanje predojačevalnika ali AV sprejemnika

• Asinhroni prenos zagotavlja digitalno integriteto

• Visoka izhodna napetost 2.1 volta poganja vse slušalke (tudi tiste, ki porabijo veliko energije)

• 32-bitni ESS 9016 DAC z minimalnim faznim filtrom

• Digitalna kontrola glasnosti

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.