Bowers & Wilkins 802 D4 samostoječi zvočnik

Bowers & Wilkins 802 D4 samostoječi zvočnik

Ni na zalogi
14.000,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajeno in elegantno ohišje zvočnikov, skupaj z razkošnimi podrobnostmi naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Vsak model v seriji ima prenovljeno različico kultnega ohišja visokotonca s trdnim ohišjem in z novim, razširjenim sistemom cevi za ustvarjanje še bolj odprtega zvoka za visoke frekvence. To izjemno trdno ohišje se brez težav upira neželenim resonancam in je izjemno akustične oblike - še posebej v kombinaciji z novim ločevalnim sistemom, ki ga bolj učinkovito izolira od ostalih zvočnikov kot kdaj koli prej. Tako kot prej je visokotonec izdelan iz masivnega aluminija in zdaj uporablja eloksirano obdelavo - temno ali svetlo, odvisno od barve omare.

Aluminijasta glava visokotonca je neverjetno trdna in inertna do ključa sredozemskega stožca, previdno dušena, da prepreči neželene resonance, in ločena od ohišja nizkih tonov in ohišja visokotonca. Tako dobimo najbolj realen srednjetonski zvok doslej.

Vsak model v seriji 800 ima izboljšano zasnovo Matrix. Matrix je že več kot 30 let jedro tehnologije Bowers & Wilkins in se ves čas nenehno razvija. Notranja struktura prepletenih plošč znotraj zvočnika pritrdi zvočnik v vseh smereh, Matrix pa pomaga ohraniti omare zvočnikov trdne, inertne in tihe.

Vsak stereo model v seriji ima bistveno nadgrajeno zasnovo omare s popolnoma novim trdim aluminijastim vrhom (ki nadomešča prejšnjo leseno različico), da ponudi še večjo trdnost in tako še poveča tišino omare. Tudi profil nove aluminijaste plošče v zaključku "Leather by Connolly" je v razkošnem slogu - v črni barvi za temne omare (Black and Satin Rosenut) in svetlo sivi za svetle omare (White, Satin Walnut).

Poglej manj
  • Tehnične lastnosti: diamantni visokotonski zvočnik, trdni visokotonski zvočnik na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, antiresonančni vtič, biomimetično vzmetenje, matrika, bas enota Aerofoil stožca, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm visokotonec z diamantno kupolo, 1 x 150 mm srednja frekvenčna enota Continuus Cone FST, 2 x 200 mm stožčasta bas enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 14Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 17Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 90 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 500 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Dimenzije: 1218 x 413 x 602 mm
  • Teža: 88,10 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.