Bowers & Wilkins 803 D4 samostoječi zvočnik

Najmanjši samostoječi zvočnik iz nove 800 serije

Ni na zalogi
11.250,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajeno in elegantno ohišje zvočnikov, skupaj z razkošnimi podrobnostmi naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Najkompaktnejši samostoječi model, 803 D4, prinaša vse tehnične prednosti namenskega ohišja srednjih tonov v manjših dimenzijah in ga je mogoče enostavno postaviti v kateri koli prostor. Manj ne pomeni slabše kakovosti: 803 D4 je bogat tudi s tehničnimi inovacijami.

Najnovejša tehnologija Biomimetic Suspension postavlja novo raven zmogljivosti srednjega razreda, saj znatno zmanjša neželeni zračni tlak in obarvanost, ki jo lahko ustvari običajen "pajek" iz tkanine. Rezultat? Preglednost srednjega razreda, za katero ne boste verjeli, da je možna.

Zvočnik vsebuje dva bas stožca Aerofoil, nameščena na aluminijastih podložkah, od katerih je vsaka pritrjena na notranjo aluminijasto ploščo, pritrjeno na najtrši del ohišja zvočnikov. Te strukture so oblikovane kot posamezni kosi kovine in so na popolnem mestu, da zagotavljajo čist in natančen bas.

803, tako kot drugi samostojni modeli v seriji, uporablja isto tehnologijo Flowport, trdno aluminijasto stojalo in dušenje jekla, vendar ohranja konfiguracijo kolesa in konic, predstavljeno leta 2015, zaradi česar je vsak model izjemno enostaven za navigacijo do popolnega položaja poslušanja.

Bowers & Wilkins 803 D4 samostoječi zvočnik
Poglej manj
  • Tehnične lastnosti: diamantni visokotonski zvočnik, trdni visokotonski zvočnik na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, antiresonančni vtič, biomimetično vzmetenje, matrika, bas enota Aerofoil stožca, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm diamantni kupolasti visokotonec, 1 x 130 mm kontinuum stožec FST srednjetonska enota, 2 x 180 mm stožčasto nizkotonska enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 16Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 19Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 90 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 500 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Dimenzije: 1165 x 357 x 511 mm
  • Teža: 62,15 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.