Burson 3X Performance

DAC/predojačevalnik

  • 1 x XLR predizhod / DAC izhod 1 x RCA predizhod / DAC izhod

  • ESS9038 DAC - Qualcomm Bluetooth 5.0 - DoP64 / DoP128 / DoP256/Dop512 - Izvorni DSD 64 / 128 / 256 / 512 - 768kHz @ 16, 24 ali 32 bitov - 24bit/96kHz/AptX HD

  • enostavna izbira operacijskih ojačevalnikovNa zalogi
1.600,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Old school DAC/predojačevalnik

Predstavljamo DAC/predojačevalnik Composer 3X-P, ki ga navdihuje klasična oblikovalska filozofija manj je več. Popolnoma uravnotežena konstrukcija, popolnoma diskretna izhodna stopnja in ekskluzivni Max Power Supply za optimalno delovanje.

Composer 3X-P, opremljen z naprednimi čipi, vključno z ESS9038 DAC, sprejemnikom Xmos USB in čipom Qualcomm Bluetooth 5.0, ponuja vse funkcije, ki jih boste kdaj potrebovali.
Izkusite neprimerljivo natančnost in vpogled, ta DAC vas približa izvirni umetniški izkušnji.


Moč za povezovanje

Izkusite vrhunske digitalne povezave s Composer 3X-P. Opremljen s sprejemnikom Bluetooth Qualcomm/CSR8675 (24bit/96kHz/AptX HD) in sprejemnikom XMOS USB (PCM 768kHz/DSD 512), se Composer neopazno poveže z napravami PC, Mac, iOS in Android. Povežite se z lahkoto in se potopite v visokokakovosten zvok.

Največja zmogljivost

Composer uteleša oblikovalski pristop "manj je več", ki zagotavlja natančnost in preglednost.
Celotna pot zvočnega signala je stisnjena na velikost dveh poštnih znamk in ne vsebuje cenejših nediskretnih IC operacijskih ojačevalnikov.
Namesto tega se uporabljajo svetovno znani diskretni operacijski ojačevalniki Burson V6 Vivid, ki so znani po svoji neprimerljivi kakovosti zvoka.

Kakovost električne energije je za ojačitev zvoka enako pomembna kot kakovost vode za kuhanje. Naši ekskluzivni napajalniki z največjim tokom (MCPS) povečajo napetostno frekvenco s 50 Hz na 170 kHz, kar presega obseg človeškega sluha. To odpravlja hrup in omogoča najčistejšo reprodukcijo zvoka z izjemnimi mikropodrobnostmi.

Sofisticiran predojačevalnik

Composer je tudi izjemen, popolnoma diskreten predojačevalnik razreda A. Ima nizko izhodno impedanco in dve stopnji ojačanja, zaradi česar se odlično ujema z vsemi ojačevalniki in zvočniki z močjo.

Uporabite Roon!

Roon je najbolj priljubljena platforma za pretakanje glasbe med avdiofili in Burson je del tega fantastičnega ekosistema.
Naši DAC-ji so Roon testirani in delujejo brezhibno z vsemi drugimi Roon Ready avdio pretakalniki.

Opamp Rolling Fun

Composer vključuje naše neverjetne diskretne operacijske ojačevalnike Burson V6 Vivid.
Toda zvoka vam ne bomo narekovali. Uživajte v preklapljanju operacijskih ojačevalnikov z njegovimi pozlačenimi vtičnicami DIP8, ki vam omogočajo, da prilagodite svojo izkušnjo poslušanja. Poiščite svoj zvok z neštetimi zvočnimi operacijskimi ojačevalniki in začnite zvočno pustolovščino Composer.

Brezčasna klasika


Veliko DAC-jev višjega cenovnega razreda ima čip ESS9038 in Xmos, medtem ko mnogi DAC-ji trdijo, da uporabljajo komponente najvišje ravni. Kaj torej loči Composer od ostalih?

Pomislite: vsak skladatelj ima enak niz not. Spretnost, osredotočenost in izkušnje za njihovo pravilno aranžiranje ustvarjajo brezčasne klasike.

Composer 3X Performance izstopa, ker je bilo vanj vloženega veliko truda in zato zagotavlja neverjeten zvok na tradicionalen način.
Vemo, da mu je usojeno, da postane klasika.

Poglej manj

Vhodna impedanca: 38 KOhmov
Frekvenčni odziv: ± 1 dB 0 – 58 Khz
THD: <0,0017 %
Izhodna impedanca (Pre Out / DAC Out): 10 Ohm / 25 Ohm
Vhodi: USB, Optični Toslink, BlueTooth 5.0,
Izhodi za mikrofon: 1 x XLR predizhod/DAC izhod 1 X RCA predizhod/DAC izhod Ločevanje
kanalov: 142 dB @ 1 KHz, 135 dB @ 20 KHz
THD+N: 0,0005 % @ 1KHz, 0dBFS
COAX & Toslink / SPDIF: do 24-bitno 192K

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.