Burson Conductor 3 Performance

USB DAC / ojačevalnik za slušalke

  • 4W v A razredu

  • SABRE32/ESS9038Q2M DAC/DSD512 in 32-bit/768 kHz/24-bit/96khz aptX HD

  • enostavna izbira operacijskih ojačevalnikovNi na zalogi
1.300,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Nekateri DAC-ji/ojačevalniki so narejeni tako, da vam nudijo izkušnjo v prvi vrsti kot nadomestilo za manjše zvočne kulise. Drugi obljubljajo 3D zvočno kuliso za manj podrobnosti. Izvedba Dirigenta 3 vam enostavno poda vse v posnetku, brez cukranja, pokaže vse dobro in včasih slabo.

Conductor 3P uporablja SABRE32/ESS9038Q2M DAC in XMOS USB čip , najnaprednejši in najdražji v industriji. Njegov dodelan gonilnik USB, ki ga proizvaja Thesycon Germany, zagotavlja bitno popolno reprodukcijo zvoka z nizko zakasnitvijo. Rezultat je neverjetna procesorska moč, natančna reprodukcija DSD512 in 32-bitnega/768kHz zvoka.

Naprava ima tudi sprejemnik Qualcomm/CSR8675 Bluetooth 5.0. Predvajanje pri 24bit/96khz z zvočnim kodekom aptX HD dvigne kakovost zvoka in enostavnost uporabe na najvišjo raven.

Napajalnik Burson Conductor 3P Conductor Performance
Power Supply

ima enak napajalnik z največjim tokom (MCPS), zaradi katerega je Conductor Reference postal legendarni.

Tehnologija, ki jo je razvil Burson Audio, omogoča MCPS, da poveča napetostno frekvenco s 50Hz na 170kHz, s čimer hrup potisne onkraj človeškega sluha. ori tom popolnoma premaga slabosti linearnih napajalnikov in običajnih stikalnih napajalnikov, rezultat pa je neverjetna dinamika in mikropodrobnosti.

Burson Conductor 3P
Cool Case

Radi spreminjamo ojačevalnike razreda A iz toplo rebrastih pošasti v elegantne, namizju prijazne naprave, in to počnemo s Cool Case. Ohišje Cool Case, izdelano iz aluminija visoke gostote in galvanizirano v vesoljsko sivi barvi, je pravzaprav hladilnik, ki ohranja Conductor hladen in optimiziran. Kritiki, kot je Headfonics, so ga imenovali "novi standard" v avdio industriji.

Z odtisom, ki je 30 % manjši od referenčnega prevodnika, in prostornino škatle za malico je prijeten in nemoteč. Prinesite ga v službo in nihče ne bo dvignil obrvi.

Burson Conductor 3P
Opamp Rolling Fun

Conductor Performance je opremljen z diskretnimi operacijskimi ojačevalniki Burson V6 Vivid. Vendar ne dovolite, da narekujemo vašo izkušnjo poslušanja. Conductor spodbuja preklapljanje operacijskih ojačevalnikov s pozlačenimi vtičnicami DIP8 vzdolž poti signala. Z naborom operacijskih ojačevalnikov lahko izkušnjo poslušanja poljubno prilagodite svojim željam.

Zvok

Medtem ko je Conductor Reference podoben Hughu Jackmanu v Kate in Leopoldu, je celoten paket Conductor Performance Hugh Jackman, superjunak Wolverine. Še vedno je on, a manjši. Moč in popoln nadzor bosta pustila več kot prepričljiv prvi vtis. Kot da bi natančno in do potankosti oživeli vsako noto in razmik med njimi.
Conductor P3 je za perfekcioniste, ki trdo delajo in igrajo več.

Poglej manj

Dimenzije: 200 X 250 X 60 (mm)

Teža: pribl. 3 kg

Izhodi: 1 x RCA predojačevalnik 1 X RCA linijski DAC1 x 6,3 mm slušalke

Vhodi: USB, Optični Toslink, BlueTooth 5.0, mikrofon

Izhodna impedanca (Pre Out / DAC Out): 1 Ohm / 25 Ohm

Izhodna impedanca (ojačevalnik za slušalke): 0,5 Ohm

THD: <0,0017 %

Frekvenčni odziv: ± 1 dB 0 – 58Khz

Vhodna impedanca: 38 KOhms

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Naslov
Manual
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.