Burson Playmate 2

Ojačevalnik za slušalke / predojačevalnik / DAC

  • SABER32/ESS9038Q2M DAC, - DSD512 in 32/768khz

  • 3 W v razredu A / 2 stopnji občutljivosti (združljivo z visoko občutljivimi IEM in nizko občutljivimi slušalkami) / 100-stopinjski nadzor moči /

  • enostavna zamenjava operacijskih ojačevalnikovNa zalogi
699,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Več kot prenova obraza, Playmate 2 je predstavljen v res lepi novi preobleki. Gre za popolno preobrazbo iz že znanega P1. Lepa, hladna in z drugačnim občutkom pod prsti.
Dotaknite se in občutite Playmate 2, nato pa primerjajte našo konkurenco. Razlika bo osupljiva. Natančno izdelano, to čudovito aluminijasto ohišje deluje tudi kot hladilnik, ki ohranja Class A Playmate hladno, hkrati pa je videti vroče.

Burson Audio Playmate 2 je pameten in praktičen, ima SABRE32/ESS9038Q2M DAC in Xmos USB vhod. So najnaprednejši digitalni procesorji, ki jih lahko dobite za svoj denar. DSD512 in 32/768khz, enostavno! Zmogljiv in tih razred A in 3 Wpc. Dve ravni nadzora moči, vsaka s sto stopnjami glasnosti. 110db IEM (imate in-ear monitor slušalke), brez skrbi. 70 dB (ali imate odprte planarne magnetne slušalke), brez potenja.

Playmate Your Way - vklopite operacijske ojačevalnike, uglasite zvok z ušesi.
S štirimi odstranljivimi DIP vtičnicami je Playmate 2 pripravljen in čaka na vas. Majhen in za vsakogar, ta Playmate 2 lahko občudujete ves dan ali pa ga preprosto pustite za igro. Tako majhen je, da je popoln povsod v prostoru. Za zabavo in igranje iger. Vhod za mikrofon visoke ločljivosti za računalniške igre, optični vhod za igralne konzole, dodatni daljinski upravljalnik za predojačevalnik za filmske večere, zveni dobro, kar koli počnete. USB-C je na obeh straneh. Medtem ko konkurenti ostajajo v dobi USB-B, se Playmate 2 seli v prihodnost USB-C. Nič več ključev, nič več pretvornikov. Telefoni, tablice, Windows ali Mac, Plug-n-play!

Naš MCPS (Maximum Current Power Supplies) napolni Playmate 170 tisočkrat na sekundo, medtem ko naši konkurenti polnijo 50-krat na sekundo. Moč, dinamika, mikro podrobnosti, naših 3W zveni kot njihovih 10W. Uporabite Roon! Roon je najbolj priljubljena platforma za pretakanje in kategorizacijo glasbe HD za avdiofile. Burson je del tega fantastičnega ekosistema.

Naš Playmate 2 je testiran Roon in se brezhibno poveže z vsemi avdio napravami Roon Ready.

Poglej manj

Vhodna impedanca: 38 KOhmov
Frekvenčni odziv: ± 1 dB 0 – 35 Khz
THD: <0,002 %
Izhodna impedanca (glavni ojačevalnik): <2 Ohma
Izhodna impedanca (predizhod): 15 Ohmov
Vhodi: USB, Toslink
Izhodi: RCA predojačevalnik / vtičnica za slušalke

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.